Păcănele electronic noi gratis

  1. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Online Fara Depunere 2023: Jucătorii pot câștiga rotiri gratuite și premii uimitoare în bani.
  2. Rotiri Gratuite Fara Depunere Cazinou - Hollywood film-tematice pokies sunt unele dintre cele mai jucate jocuri de cazino în jurul.
  3. Caută Cele Mai Populare Aparate Ruletă: Deși a păstrat numele Trump Taj Mahal, Donald Trump nu mai deținea nicio participație la companie.

Cazinou web blackjack fără depunere gratuit

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Nu, Zimpler nu permite retragerile încă, dar a existat un anunț al companiei că intenționează să introducă retrageri în viitor.
Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Pentru Bani Online Gratis
Nitro Madness este un slot machine de Tom Horn.
Craps este cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai tari jocuri de pe orice etaj cazinou.

Jocuri online gratis slot câștigător

Jocuri Cu Păcănele Mobil Gratis
În plus, aplicațiile mobile și desktop oferă toată distracția omologului lor HTML în timp ce se adresează celor cu o conexiune mai lentă.
Pariuri Online Cu Cardul În România
Premiile de pe cuvinte încrucișate Cash se bazează pe cât de multe cuvinte le-ați ales.
Cele Mai Sigure Rulete Electronice Disponibile Gratuit În Cazinourile Din România

Cogito. Vol. VI, no. 2/JUNE, 2014

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 370985Data apariție: 09-08-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Revista Cogito este o revista de Cercetare stiintifica pluridisciplinara, care se adreseaza unui public larg prin domeniile pe care le cuprinde: filosofie, stiintele politice, stiinte juridice, stiinte economice, limbi straine, istoria ideilor si care a debutat in anul 2009 cu articole si studii ale unor academicieni si profesori universitari din Bucuresti, Iasi si din strainatate.

Revista Cogito este un eveniment editorial de exceptie, care demonstreaza preocuparea speciala pentru activitatea de cercetare stiintifica si filosofica din comunitatea noastra academica.
Acest fapt a atras participarea, cu studii si articole, la realizarea primului numar a unor distinsi academicieni, profesori universitari doctori ca Alexandru Boboc (Universitatea Bucuresti), Teodor Dima (Universitatea ,,Al. I.Cuza”, Iasi), precum si a unor cadre didactice remarcabile, atat din Universitatea noastra, cat si din alte institutii de invatamant superior din Bucuresti, Iasi si din strainatate.

Revista Cogito apare de patru ori pe an si contine studii si articole din urmatoarele domenii: filosofie, stiintele politice, stiinte juridice, stiinte economice, limbi straine, istoria ideilor.
Prin tematica, articolele si studiile se adreseaza nu numai specialistilor, ci si unui public mai larg, interesat de mersul ideilor contemporane.
COGITO este indexata in baza de date internationale EBSCO, incepand cu data de 30 septembrie 2011. EBSCO este o baza de date internationale recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Cogito. Vol. VI, no. 2/JUNE, 2014

Preț

30,00

ISBN

2068-670601402

Format

Academic

Pagini

128

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cogito. Vol. VI, no. 2/JUNE, 2014”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON