Aparate de slot câștigător gratis online

  1. Jocuri Online Română Ruletă Clasică Și Variante Moderne În Anul 2023: De asemenea, oferă utilizatorilor mulți furnizori de software diferiți.
  2. Toate Cazinourile Online Romania - Vă rugăm să verificați regulile de pe site-ul oficial al CasinoChan.
  3. Câștiguri Din Spins Gratuite La Cazinouri Online În 2023: Little River Band of Ottawa indieni au urmărit deschiderea unui cazinou off-rezervare în Fruitport Township din 2023.

Come vincere a blackjack online

Rotiri Gratuite Online La Cele Mai Noi Jocuri De Ruletă Populară Din 2023
Dublarea este oferit atunci când sunt tratate o pereche de cărți.
Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă doriți să obțineți maximum de a juca jocuri de bingo, atunci trebuie să fie extrem de selectiv atunci când vine vorba de un depozit de bingo scăzut.
Dacă sunteți în continuare în căutarea pentru mai multe informații, vom oferi că în alte comentarii, de asemenea.

Joc sloturi gratis

Cele Mai Bune Site-Uri De Cazinou În România
Cu jocuri demonstrabil corecte, puteți fi sigur că cazinoul nu poate rig jocul împotriva ta, ca toate datele sunt transparente și disponibile pentru toată lumea pentru a vedea.
Cele Mai Bune Ruletă Noi
Cele mai multe cazinouri online fără descărcări în Canada va avea, de asemenea, o selecție de joc care vine cu descărcări.
Cele Mai Bune Jocuri Slot Gratuite

Cogito. Vol. VI, nr. 2/iunie, 2014

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 370984Data apariție: 09-08-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Revista Cogito este o revista de Cercetare stiintifica pluridisciplinara, care se adreseaza unui public larg prin domeniile pe care le cuprinde: filosofie, stiintele politice, stiinte juridice, stiinte economice, limbi straine, istoria ideilor si care a debutat in anul 2009 cu articole si studii ale unor academicieni si profesori universitari din Bucuresti, Iasi si din strainatate.

Revista Cogito este un eveniment editorial de exceptie, care demonstreaza preocuparea speciala pentru activitatea de cercetare stiintifica si filosofica din comunitatea noastra academica.
Acest fapt a atras participarea, cu studii si articole, la realizarea primului numar a unor distinsi academicieni, profesori universitari doctori ca Alexandru Boboc (Universitatea Bucuresti), Teodor Dima (Universitatea ,,Al. I.Cuza”, Iasi), precum si a unor cadre didactice remarcabile, atat din Universitatea noastra, cat si din alte institutii de invatamant superior din Bucuresti, Iasi si din strainatate.

Revista Cogito apare de patru ori pe an si contine studii si articole din urmatoarele domenii: filosofie, stiintele politice, stiinte juridice, stiinte economice, limbi straine, istoria ideilor.
Prin tematica, articolele si studiile se adreseaza nu numai specialistilor, ci si unui public mai larg, interesat de mersul ideilor contemporane.
COGITO este indexata in baza de date internationale EBSCO, incepand cu data de 30 septembrie 2011. EBSCO este o baza de date internationale recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Cogito. Vol. VI, nr. 2/iunie, 2014

Preț

30,00

ISBN

2066-709401402

Format

Academic

Pagini

98

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cogito. Vol. VI, nr. 2/iunie, 2014”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON