Cogito. Vol. VI, nr. 2/iunie, 2014

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 370984Data apariție: 09-08-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Revista Cogito este o revista de Cercetare stiintifica pluridisciplinara, care se adreseaza unui public larg prin domeniile pe care le cuprinde: filosofie, stiintele politice, stiinte juridice, stiinte economice, limbi straine, istoria ideilor si care a debutat in anul 2009 cu articole si studii ale unor academicieni si profesori universitari din Bucuresti, Iasi si din strainatate.

Revista Cogito este un eveniment editorial de exceptie, care demonstreaza preocuparea speciala pentru activitatea de cercetare stiintifica si filosofica din comunitatea noastra academica.
Acest fapt a atras participarea, cu studii si articole, la realizarea primului numar a unor distinsi academicieni, profesori universitari doctori ca Alexandru Boboc (Universitatea Bucuresti), Teodor Dima (Universitatea ,,Al. I.Cuza”, Iasi), precum si a unor cadre didactice remarcabile, atat din Universitatea noastra, cat si din alte institutii de invatamant superior din Bucuresti, Iasi si din strainatate.

Revista Cogito apare de patru ori pe an si contine studii si articole din urmatoarele domenii: filosofie, stiintele politice, stiinte juridice, stiinte economice, limbi straine, istoria ideilor.
Prin tematica, articolele si studiile se adreseaza nu numai specialistilor, ci si unui public mai larg, interesat de mersul ideilor contemporane.
COGITO este indexata in baza de date internationale EBSCO, incepand cu data de 30 septembrie 2011. EBSCO este o baza de date internationale recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Cogito. Vol. VI, nr. 2/iunie, 2014

Preț

30,00

ISBN

2066-709401402

Format

Academic

Pagini

98

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cogito. Vol. VI, nr. 2/iunie, 2014”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON