Prouniversitaria.ro

Webinar dedicat scrierii și publicării de articole științifice

Universitatea din Oradea, în colaborare cu Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), organizează, la 17 octombrie 2022, începând cu ora 12:00, webinarul cu tema „Modalități de consolidare a unui articol științific”.

„Webinarul se adresează tuturor celor interesați să publice articole cu caracter științific, în revistele de specialitate”, precizează organizatorii. Speakerul webinarului va fi Iuliana Gaman – trainer în Știința Deschisă, cu o experiență editorială în procesarea manuscriselor de un an și jumătate, timp în care a facilitat publicarea a peste 150 de manuscrise. Vor fi abordate subiecte precum: bune practici în editarea unui articol științific, verificarea unui document, înainte de trimiterea sa spre publicare la o revistă de specialitate, formatarea unui document – cu studiu de caz pe formatul MDPI.

Formular de înregistrare poate fi accesat la următoarea adresă :

https://share-eu1.hsforms.com/1TK7AJrSbSVCO4V1xe3CvVQf2qq7

MDPI este un pionier al publicării în acces deschis ( Open Access) și sprijină comunitatea academică, la nivel global, din 1996. Misiunea MDPI este aceea de a promova și distribui informația științifică, în toate formele ei, pentru toate disciplinele.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON