Prouniversitaria.ro

Universitatea din Oradea: Facultatea de Litere organizează cea de a IV-a ediție a „Școlii de toamnă”

Pentru că „Toamna se numără bobocii”, Facultatea de Litere a Universității din Oradea organizează a IV-a ediție a proiectului intitulat „Școala de toamnă“.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-30 septembrie 2022 și este destinat studenților „boboci”, admiși la programele de studii de licență. La „Școala de toamnă”, sub atenta coordonare a cadrelor didactice, vor fi organizate activități pentru limbile: română, engleză, franceză și germană. Potrivit coordonatoarelor de proiect, lect. univ. dr. Denisa Igna și lect. univ. dr. Dora Cernău, activitățile derulate în cadrul „Școlii de toamnă” au o dublă dimensiune: „Pe de o parte, ne propunem să le oferim studenților din anul I un start bun în viața universitară, iar pe de altă parte, ne dorim să le formăm studenților din anii superiori o cultură a voluntariatului și spiritului civic. Studenții proaspăt admiși vor participa la activități de comunicare în limbi străine, coordonate de colegii mai mari. Activitățile se bazează pe învățarea colaborativ-participativă. La finalul ediției 2022 a «Școlii de toamnă», în prezența tuturor participanților, studenții vor prezenta rezultatele proiectelor lor și vor face cunoștință cu corpul profesoral al Facultății de Litere”.

Proiectul „Școala de toamnă”, face parte din activitățile extracurriculare aprobate și finanțate de Ministerul Educației.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON