Păcănele mobil bonus fara depunere

  1. Ultimele Jocuri De Noroc Blackjack Pentru Bani: Și nimeni nu și-a amintit deja despre ce era vorba la început.
  2. Cele Mai Bune Cazinou Slot Fără Depozitri 2023 - Înainte de sfârșitul anului 2023, Wind Creek, PlayLive.
  3. Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc 2023: Sau poate dacă ești foarte superstițios.

Jocuri aparate capsuni gratis

Jocuri De Poker Gratis Texas
În comparație cu alte site-uri de bingo, aceste cerințe de pariere sunt probabil puțin peste medie, dar nu sunt în afara domeniului a ceea ce este rezonabil.
Cele Mai Bune Ruletă Populară Online Gratuite
Suntem o organizație comercială deținută și operată independent.
De aceea este mai bine să începeți cu pariuri mici atunci când vă alăturați unui cazinou online.

Loterie carrefour

Jocuri De Cazinou Aparate
Joacă sloturi, video poker, jocuri de masă și lansări de specialitate pentru a câștiga mile de aprindere.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Acest lucru a continuat cu jocurile de noroc legalizate - veniturile fiscale totale din majoritatea statelor fiind împărțite între serviciile de stat și organizațiile de caritate care ajută jucătorii cu probleme.
Jocuri Cazinou Gratuite Română Slot

Prouniversitaria.ro

Universitatea din Oradea: Ceremonia de deschidere a anului de învățământ academic 2022 – 2023, un moment festiv marcat de entuziasm, încredere și speranță

Conducerea Universității din Oradea, cadre didactice, personalități ale vieții publice locale, studenți, părinți și prieteni au făcut neîncăpătoare Sala Polivalentă universității, cu prilejul festivității de deschidere a noului an de învățământ academic, 2022 – 2023.

În cuvântul său inaugural, prorectorul conf. univ. dr. habil. Sorin Borza a remarcat că noul an universitar începe sub cele mai generoase auspicii, în condițiile în care Universitatea din Oradea s-a impus ca fiind „o comunitate de cunoaștere pentru întreaga regiune, un vector de progres social și economic, așa cum este orice universitate din Europa”. „Universitatea din Oradea s-a înscris pe un parcurs academic de talie europeană, care o va duce printre cele mai bune din România”, consideră conf. univ. dr. habil. Sorin Borza.

Prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea, a afirmat că este bucuros să anunțe că, în acest an, instituția pe care o conduce are, la nivelul studiilor de licență, mai mulți studenți decât în anul precedent, 3.811, față de 3.459, în 2022. De asemenea, a remarcat rectorul, sunt înmatriculați 1.386 masteranzi și 46 de doctoranzi. În total, luând în calcul și tinerii înscriși la studii post-doctorale, Universitatea din Oradea are peste douăzeci de mii de studenți. Mai precis, 20.798. „Toate domeniile de studiu de la Universitatea din Oradea sunt acreditate, inclusiv Arhitectura” – a precizat. prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, – adăugând că: „Universitatea acoperă toate nevoile de specialiști din: industrie, servicii și arte, necesari la nivel local”. Rectorul celei mai mari instituții academice bihorene a arătat că numărul studenților străini, înscriși în „anul 0”, anul pregătitor pentru studiile în limba română, s-a triplat, ajungând, de la 50, la 200. Prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea a scos în evidență eforturile făcute de administrație și de întregul corp profesoral pentru internaționalizarea relațiilor universității, cel mai important succes repurtat în această direcție fiind prezența universității orădene în consorțiul EU GREEN, alături de alte opt instituții academice de prestigiu din Europa. „Prin prezența ei în cadrul acestei alianțe academice de anvergură europeană, Universitatea din Oradea promovează educația și integritatea europeană, susține ambiția Uniunii Europene de a crea un spațiu continental al educației. Prin aceasta, Universitatea din Oradea a dobândit o certificare europeană a valorii și prestigiului ei, acces prioritar la finanțări europene pentru cercetare și management universitar, prestigiu pe arena internațională pentru ea, pentru Oradea și pentru Bihor, posibilitatea de a-și

extinde relațiile de colaborare la toate nivelurile, calitatea de creator de cunoștințe la nivel european”. Prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea, a mai ținut să remarce că instituția pe care o conduce ține să își consolideze calitatea de vector important în atragerea de investiții în județul Bihor, susținând cercetarea, dezvoltarea și transferul de tehnologii, prin programe de dezvoltare, cercetare aplicată pentru industrie, implementarea învățământului universitar dual, susținerea unor rețele de hub-uri, parteneriate locale, regionale și internaționale. Rectorul, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, a mai remarcat „spiritul pozitiv” în care se derulează relația de colaborare cu instituțiile și personalitățile vieții publice locale. „Cred că facem parte dintr-o comunitate minunată care sprijină această universitate”. Vorbindu-le direct studenților, rectorul, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, i-a îndemnat să facă ceea ce consideră a fi „o muncă minunată”, pentru a deveni viitori specialiști și să profite de numeroasele oportunități pe care Universitatea din Oradea le pune la dispoziția lor, de la terenuri de sport, până la laboratoare și burse Erasmus. „Sunt onorat de prezența dumneavoastră la ceremonia de deschidere. Vă invit să privim înainte și să lucrăm, împreună, pentru o lume mai bună și pentru un viitor mai bun”, a spus, în încheierea alocuțiunii sale, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, rectorul Universității din Oradea.

Președintele Senatului Universității din Oradea, conf. univ. dr. Aurel Căuș a remarcat faptul că, din observațiile sale, se vede că numeroși studenți orădeni obțin cel puțin două diplome de studii. „Diploma nu e un scop în sine – a afirmat conf. univ. dr. Aurel Căuș – drumul până acolo este important. Contează competența care se află în spatele acestor diplome”, a spus președintele Senatului Universității din Oradea. „Nu cereți indulgență când trebuie să învățați, pentru că mai târziu nu vă va ierta nimeni”, a mai avertizat președintele Senatului Universității din Oradea. La finalul discursului său, conf. univ. dr. Aurel Căuș i-a îndemnat pe tineri să iubească. „Iubirile studențești se vor transforma, cu timpul, în elemente de patrimoniu sufletesc”, a spus el.

P. S. dr. Sofronie Drincec, episcopul ortodox al Oradiei, a invocat puterea divină pentru a aduce pacea și a subliniat că, în lumea de azi, „este, totuși, nevoie de ajutorul Divin”. Episcopul orădean a anunțat că, la ultima sa întrunire, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a aprobat un acord de colaborare între Facultatea de Teologie Ortodoxă „Episcop dr. Vasile Coman” și Facultatea de Teologie Ortodoxă din Atena. „Toți cei care bat la porțile templului cunoașterii țintesc dobândirea învățăturii celei alese, pentru arta de a trăi. Aș dori să vă pun tuturor la inimă îndemnul pe care îl învățăm din cuvântul lui Dumnezeu: «Viața cea adevărată înseamnă cunoașterea lui Dumnezeu» Invoc binecuvântarea lui Dumnezeu pentru voi toți. Și

binecuvântarea lui Dumnezeu să se reverse peste lumea întreagă, cu pace și liniște”, a spus P. S. dr. Sofronie Drincec, episcopul ortodox al Oradiei.

Prefectul Dumitru Țiplea a evocat anii săi de studenție, subliniind că Universitatea din Oradea l-a făcut bihorean și că această instituție este „un pol foarte important pentru dezvoltarea orașului și a județului Bihor”. „Îmi doresc ca, împreună, să consolidăm forța și competitivitatea Universității din Oradea” a declarat reprezentantul Guvernului.

Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, și-a exprimat bucuria de a fi părtaș la ceremonia începutului de an universitar și a remarcat faptul că, grație Universității din Oradea, 20% din populația orașului este cuprinsă, într-o formă sau alta, în procesul de educație academică. Edilul a promis că, începând cu primăvara anului 2023, Oradea va avea un festival studențesc care va deveni tradiție.

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor a adus în discuție teoriile dezvoltării, spunând că „nu există societate prosperă fără un învățământ superior puternic și bine dezvoltat”. Șeful administrației județene s-a angajat, în numele acesteia, să facă tot ceea ce este posibil pentru dezvoltarea Universității din Oradea. „Prezența noastră aici este o formă de respect pentru cei care predau sau învață la universitatea orădeană. Mă bazez pe faptul că studenții Universității din Oradea vor fi forțe motrice ale dezvoltării comunității noastre”, a mai declarat, Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor.

Natalia Cuc, reprezentanta studenților în Senatul Universității din Oradea, și-a îndemnat colegii să își noteze prezențele „nu absențele, ca la școală, pentru că, la finalul anilor de facultate, cel mai important lucru este să știți cât ați evoluat”. La rândul ei, Bianca Bonaț, unul dintre bobocii de nota 10 ai Universității din Oradea, a spus: „Am ales, cu toții, să fim aici, acum, pentru ca, la final, să putem privi înapoi, nu doar cu nostalgie, ci și cu satisfacția învingătorilor”.

La finalul ceremoniei de deschidere a noului an universitar, bobocii care au avut cea mai mare notă la bacalaureat și admitere au primit, din partea decanilor lor, carnetele studențești de excelență.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON