Case pariuri ploiesti

  1. Jocuri De Noroc Fara Licenta Online: Acest studio de dezvoltare independent s-a jucat cu formula clasică a jocurilor de cazino și a creat ceva mai proaspăt, mai bun.
  2. Cele Mai Noi Jocuri De Noroc Aparate Gratuite În România În 2023 - Royal Ace Casino este un cazinou foarte bun, unde puteți găsi ceea ce vă place.
  3. Română Păcănele Gratis Fara Depunere: Trebuie doar să mergeți la app store și să le descărcați.

Păcănele gratis online

Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Există un fel de fascinație despre slot machines.
Jocuri De Cazinou În Limba Română Cu Ruletă Sigură Disponibile În 2023
Mult timp plecat sunt zile în cazul în care v-ar potrivi și tuck o stash de bani în jos buzunar pentru o plimbare pe covorul roșu la dumneavoastră preferat de stabilire a jocurilor de noroc pe uscat.
Ești un nou venit în lumea cazinoului mobil.

Joc de bingo online

Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
Furnizorii mici de servicii de Internet afirmă că nu își vor putea permite schimbările pe care guvernul le face și pot fi forțați să le închidă ca urmare, în timp ce furnizorii mari avertizează că pot suspenda serviciile din Quebec împreună pentru a evita procesul costisitor de blocare a site-urilor.
Jocuri Cazinou Cu Ruletă Electronică Clasică
În cele mai multe cazuri, codurile de bonus online merită doar atunci când au termeni și condiții rezonabile.
Jocuri Română Păcănele Cazinou Gratis

Prouniversitaria.ro

UDJG: „Cel mai ambițios plan de investiții”, în valoare de 100 mil. euro

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG) a prezentat, potrivit unui comunicat propriu, „cel mai ambițios plan de investiții de până acum”, un plan aflat, la nivelul sumelor investite, pe locul 5 la nivel național în rândul instituțiilor de învățământ superior.

„Cumulat, întreg planul de investiții are o valoare de peste 100 de milioane de euro, este o cifră ambițioasă, dar fiind cea mai mare și importantă Universitate din regiune, suntem obligați să oferim comunității toată capacitatea noastră academică, educațională dar și potențialul investițional. De la începutul mandatului am accesat și depus proiecte pe toate axele de finanțare, și acest lucru începe să se vadă și să se materializeze”, a declarat Prorectorul pentru strategii și relații instituționale și purtător de cuvânt al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, dr. Alexandru Nechifor.

Sunt proiecte în derulare sau la care se fac studii de fezabilitate, proiecte la care se depun cereri de finanțare, care vizează întreaga viață academică de la Dunărea de Jos, au spus reprezentanții instituției.

„Este în curs de implementare Proiectul REXDAN, datorită căruia Galațiul va avea cel mai mare centru de cercetare din sud-estul Europei, iar în 2023 și cea mai mare navă de cercetare pe apele interioare ale UE. Valoarea totală a proiectului este de circa 20 de milioane de euro”, a spus prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„În 2022 vor începe lucrările de reabilitate pentru Complexul sportiv Portu Roșu, aflat în proprietatea instituției. Va fi un complex multifunctional, modern, cu tribune și vestiare în totalitate refăcute, cu o mică zonă de recuperare medicală pentru sportivi. Important este că 30% din energia necesară funcționării acestui complex va fi dată de panourile solare. Valoarea totală a proiectului este de 25 de mil. de euro. În plus, după finalizarea noului cămin, pregătim ample lucrări de reabilitate în Campusul studențesc – o parte din căminele noastre sunt depășite din punct de vedere tehnic – deja se finanțează din venituri proprii studiile de fezabilitate, ele vor fi gata în prima jumătate a lui 2022. Vom face urgent reparații în căminele B, C, D, F, G, dar și la IA și IB sau LSG (aici ne dorim și amenajarea unui club studențesc)”, a explicat Puiu Lucian Georgescu.

În ceea ce privește continuarea investițiilor, se lucrează la finalizarea Bibliotecii Universitare, care va fi gata în această primăvară și la Corpul J, care va include o cantină modernă în Campusul Științei dar și hala de microproducție pe microelectronică și inginerie electrică, în premieră la UDJG cu o investiție în dotări cu echipamente IT de 1,5 milioane de euro.

Ne dorim ca UDJG să fie principalul pion în dezvoltarea municipiului, județului, regiunii. De altfel, poziția universității – în ceea ce privește calitatea învățământului, cât și nivelul investițiilor, relațiile internaționale – a crescut mult în ultimii ani și ne dorim să ne păstrăm trendul ascendent. Avem, în premieră, și o creștere a numărului de studenți, și acest lucru ne face, de asemenea, optimiști

Prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu

Printre proiectele la care se lucrează, se regăsesc Centrul de la Soveja, destinat activităților educaționale și de cercetare pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor și Facultatea de Științe și Mediu, și ferma de creștere în condiții naturale a sturionilor, de lângă Centrul de Cercetare al UDJG de la Sf. Gheorghe, pentru care s-a încheiat un parteneriat cu Consiliul Local din localitate.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON