Păcănele mobil bonus fara depunere

  1. Ultimele Jocuri De Noroc Blackjack Pentru Bani: Și nimeni nu și-a amintit deja despre ce era vorba la început.
  2. Cele Mai Bune Cazinou Slot Fără Depozitri 2023 - Înainte de sfârșitul anului 2023, Wind Creek, PlayLive.
  3. Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc 2023: Sau poate dacă ești foarte superstițios.

Jocuri aparate capsuni gratis

Jocuri De Poker Gratis Texas
În comparație cu alte site-uri de bingo, aceste cerințe de pariere sunt probabil puțin peste medie, dar nu sunt în afara domeniului a ceea ce este rezonabil.
Cele Mai Bune Ruletă Populară Online Gratuite
Suntem o organizație comercială deținută și operată independent.
De aceea este mai bine să începeți cu pariuri mici atunci când vă alăturați unui cazinou online.

Loterie carrefour

Jocuri De Cazinou Aparate
Joacă sloturi, video poker, jocuri de masă și lansări de specialitate pentru a câștiga mile de aprindere.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Acest lucru a continuat cu jocurile de noroc legalizate - veniturile fiscale totale din majoritatea statelor fiind împărțite între serviciile de stat și organizațiile de caritate care ajută jucătorii cu probleme.
Jocuri Cazinou Gratuite Română Slot

Prouniversitaria.ro

UBB recomandă formatul hibrid pentru semestrul al II-lea al anului universitar

Consiliul de Administrație al Universității Babeș-Bolyai (UBB) a analizat modalitatea de continuare a activităților academice în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022.

„Pe de o parte, avem experiența foarte bună cu învățământul la distanță/frecvență redusă la UBB (ca multe alte mari universități ale lumii) și cu derularea online a unor activități academice (mai ales în zone non-vocaționale/non-tehnice/non-experimentale, examinări în cadrul doctoratului etc.), în condițiile unei noi pedagogii universitare elaborată de UBB și ale recomandărilor Comisiei Europene de a analiza posibilitatea și rolul învățământului hibrid în învățământul superior”, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ superior.

„Pe de altă parte, avem dorința autorităților naționale de a reveni rapid la formatul clasic, de dinainte de pandemie. Cu toate că înțelegem și apreciem dorința autorităților de a trece dincolo de constrângerile stării de alertă, nu recomandăm trecerea intempestivă care poate bulversa academic și administrativ semestrul aflat în derulare (inclusiv ajutorarea refugiaților în spațiile/cu resursele universităților), mai ales în cazul universităților mari, care au zeci de mii de studenți, și/sau ignorarea dezvoltărilor tehnice și de pedagogie universitară  realizate în ultimii doi ani”, menționează comunicatul citat.

Din punctul de vedere al conducerii UBB, „rațional ar fi fost să continuăm în învățământul superior activitățile așa cum au fost începute în semestrul al II-lea – oricum, cele mai multe programe se desfășoară deja în format hibrid –, reluând, ca trecere graduală, examenele de la sfârșitul semestrului în format clasic și, apoi, începând cu noul an universitar, să avem activitățile academice doar în format clasic (acreditat), augmentat de elemente hibride acolo unde ne-ar permite reglementările convenite în baza unei analize/dezbateri naționale solicitate de strategia Comisiei Europene pentru universități”.

UBB a amintit, în cadrul comunicatului că este „o instituție care țintește standardele internaționale, dar, în același timp, care trebuie să respecte strict reglementările naționale”, autonomia proprie putându-se manifesta fără a ieși din cadrul reglementărilor naționale.

„Prin propunerea făcută am încercat să îmbinăm cât mai bine toate aceste constrângeri, deși sinteza dintre teză și antiteză este dificilă în acest caz. Soluția Consiliului de Administrație al UBB va fi discutată luni (14 martie 2022) în cadrul ședinței Senatului UBB, unde, dincolo de discuția legată de aprobare, ținând cont și de prezența în număr mare a studenților, am solicitat să avem și o dezbatere mai generală pe principii, care poate ne ajută să facem împreună sinteze și mai bune”, au subliniat reprezentanții Universității.

Hotărârea Consiliului de Administrație al UBB poate fi consultată aici

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON