Jocuri cele mai bune 3d păcănele cazinou gratis

  1. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română: Puteți efectua plata și așteptați ca site-ul să vă crediteze contul cu oferta.
  2. Cele Mai Bune Rotiri Gratuite Online Bonus Fara Depunere Cazinou - A Betfair különlegessége, hogy nem csak fogadási oldal, de egyben fogadási tőzsde is, ahol előzetes fogadási események mellett élő fogadási eseményeket is találunk..
  3. Rotiri Gratuite Online Slot 2023 În Cazinouri Online De Încredere: Încă o dată, văzând că bufeurile sunt destul de frecvente în Jacks Or Better, acesta este un anumit downgrade.

Blackjack mobil mobilă cazinou gratis

Bonusuri Fără Depunere La Jocurile De Sloturi Câștigătoare În Cazinouri Online
Din aceste motive, vă sugerăm să evitați depunerea cu un card de credit și să alegeți una dintre metodele alternative.
Cazinouri Online Straine
Dacă nu vă place să vă udați, majoritatea petrecerilor de grădină au loc vara și acolo jocul se inspiră pentru simbolurile de bază.
Cele mai dorite rotiri gratuite pe sloturile preferate pot fi obținute la Cazinoul Izzi în mai multe moduri.

Cazinou online pe bani

Ruletă Gratuite Fara Depunere
Într-adevăr, pe lângă păstrarea depozitelor și retragerilor în siguranță, acest operator vă va stoca fondurile în conturi bancare protejate.
Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
În loc să folosiți diferite platforme, puteți juca printr-o singură platformă mare, ceea ce îmbunătățește foarte mult supravegherea jucătorului.
Jocuri Bune Online Păcănele Noi Gratis 2023

Prouniversitaria.ro

Rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la Sibiu

Senatul Universitar al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, i-a conferit vineri, 16 iunie 2023, rectorului Universității din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, cel mai înalt titlu onorific al universității, cel de Doctor Honoris Causa.

„Decizia Facultății de Management Militar, de a propune Consiliului de Administrație, respectiv Senatului Universitar al Academiei Forțelor Terestre, acordarea acestui titlu prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău s-a fundamentat pe rolul decisiv și profund jucat de domnia sa în spațiul academic românesc și pe contribuțiile excepționale pe care le-a adus în dezvoltarea unui domeniu tehnic deosebit de important, Inginerie și management, a științei, cunoașterii și a mediului academic”, informează Universitatea Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Conducerea instituției universitare precizează că acordarea titlului de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău „este o confirmare a importanței activității sale pentru instituția noastră, atât prin promovarea și susținerea unei imagini favorabile în mediul academic, cât și prin atașamentul față de valorile militare și profesionale specifice Academiei Forțelor Terestre «Nicolae Bălcescu» din Sibiu”.

Prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău a primit înalta distincție academică pentru contribuțiile avute în domeniul său de expertiză, Inginerie și Management, și pentru managementul universitar aplicat în calitate de rector al Universității din Oradea.

„Vreau să îmi exprim recunoștința pentru înaltul titlu onorific primit din partea prestigioasei Academii a Forțelor Terestre de la Sibiu. Această înaltă distincție mă obligă pentru viitor. În acest sens, voi încerca să intensific parteneriatul științific și academic cu universitatea sibiană, atât eu personal cât și prin echipe de cercetare de la Universitatea din Oradea”, a afirmat prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, la debutul „lectio magistralis”, pe care a susținut-o în fața numeroasei audiențe ce a umplut aula academiei militare sibiene.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON