Prouniversitaria.ro

PoliBioFest: Tractoare și delicatese la primul festival de biotehnologii din România

Primul festival de biotehnologii din România, PoliBioFest, organizat de Universitatea Politehnica din București (UPB), în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 al Capitalei și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), are loc în perioada 26-29 mai.

Printre expozanți se numără producători și distribuitori de produse alimentare, horticole și fitosanitare, distribuitori de echipamente „Hobby farm”, companii de echipamente din industria alimentară și horticolă, distribuitori de tractoare și mașini agricole, firme de arhitectură peisagistică, dar și producători și distribuitori de echipamente pentru laboratoare de cercetare sau echipamente de ingineria mediului.

Evenimentul oferă publicului preparate alimentare naturale, create atât de producători tradiționali independenți din România, cât și de producători și distribuitori recunoscuți la nivel național

Expozanții de utilaje agricole au prezentat echipamente industriale cu performanțe de top, dar și curiozități pentru cei pasionați. În cadrul evenimentului au fost expuse tractoare, combine agricole și alte utilaje cu performanțe record. Printre acestea s-au numărat tractorul IPSO 8400 R care are o valoare de aproximativ 300.000 euro, o combină de 380.000 euro, precum și un prototip de la Newholland.

O apariție inedită și interesantă pentru cei pasionați a fost vestitul tractor agricol McCormick Tractor Farmall, fabricat în 1958 – unul dintre cele mai cunoscute tractoare realizate în SUA, o adevărată piesă de colecție. Sursa foto: YouTube/AutoMotoTube

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON