Aparate de slot câștigător gratis online

  1. Jocuri Online Română Ruletă Clasică Și Variante Moderne În Anul 2023: De asemenea, oferă utilizatorilor mulți furnizori de software diferiți.
  2. Toate Cazinourile Online Romania - Vă rugăm să verificați regulile de pe site-ul oficial al CasinoChan.
  3. Câștiguri Din Spins Gratuite La Cazinouri Online În 2023: Little River Band of Ottawa indieni au urmărit deschiderea unui cazinou off-rezervare în Fruitport Township din 2023.

Come vincere a blackjack online

Rotiri Gratuite Online La Cele Mai Noi Jocuri De Ruletă Populară Din 2023
Dublarea este oferit atunci când sunt tratate o pereche de cărți.
Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă doriți să obțineți maximum de a juca jocuri de bingo, atunci trebuie să fie extrem de selectiv atunci când vine vorba de un depozit de bingo scăzut.
Dacă sunteți în continuare în căutarea pentru mai multe informații, vom oferi că în alte comentarii, de asemenea.

Joc sloturi gratis

Cele Mai Bune Site-Uri De Cazinou În România
Cu jocuri demonstrabil corecte, puteți fi sigur că cazinoul nu poate rig jocul împotriva ta, ca toate datele sunt transparente și disponibile pentru toată lumea pentru a vedea.
Cele Mai Bune Ruletă Noi
Cele mai multe cazinouri online fără descărcări în Canada va avea, de asemenea, o selecție de joc care vine cu descărcări.
Cele Mai Bune Jocuri Slot Gratuite

Prouniversitaria.ro

Plăpumi pentru copii cu dizabilități și oamenii sărmani

Studenții din anii II, III și IV ai Departamentului de Textile, Pielărie și Management Industrial, din cadrul Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial (IEMI), a Universității din Oradea, continuă să confecționeze plăpumi pentru cei aflați în nevoie.

Dacă anul trecut plăpumile „Made in Universitatea din Oradea” au ajuns în Ucraina, de această dată studenții orădeni răspund unei solicitări din partea Asociației Kiwanis Men`s Club 2022. Asociația va împărți cele 150 de seturi cu lenjerie de pat copiilor cu dizabilități și unor persoane cu posibilități materiale reduse.

Programul de voluntariat al studenților și masteranzilor de la IEMI se derulează până la data de 10 aprilie 2023, în afara orelor de curs, în atelierele proprii ale Universității din Oradea. Materia primă necesară pentru confecționarea pernelor și a pilotelor este donată de S.C. Lawa Knitting SRL.

„Un nou proiect al Departamentului de Textile, Pielărie și Management Industrial, care vizează nevoile comunității. Acționăm, prin toate mijloacele posibile, pentru a reda speranța celor care sunt în suferință”, spune conf. univ. dr. ing. Sabina Gherghel, directorul Departamentului Textile, Pielărie și Management Industrial, coordonatoarea proiectului.

Primele 60 de așternuturi au plecat deja spre beneficiarii lor, la sfârșitul săptămânii trecute.

„Vreau să le mulțumesc colegilor mei, cadrele didactice implicate în această activitate, și să le transmit studenților noștri că suntem mândri de ei”, a mai afirmat conf. univ. dr. ing. Sabina Gherghel.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON