Cazinou nou românia

  1. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Plus bine vă arată cel mai bun mod de a utiliza rotiri bonus pentru sloturi jocuri.
  2. Cele Mai Sigure Păcănele Mobil Cazinou Fără Depozit Pentru Jucătorii Din România - În luna noiembrie a aceluiași an, s-a întors pentru a face mai multe ravagii, dar de data aceasta pe parcursul a trei zile în loc de o sesiune de maraton de 11 ore.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Cu Bani Reali: În cele din urmă, libertatea de alegere este chintesența.

Cont pariuri online

Bonusuri Sloturi Populare Cazino 2023
Asistența prin e-mail este disponibilă prin intermediul formularului de contact online pe care îl puteți accesa prin pagina centrului de ajutor.
Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Asta a fost menționat doar în cazul în care credeți că acest recenzent nu are nicio idee despre ce tip de pește sunt, vă deranjează dacă au fost cod sau cod de cambulă au fost acolo ca o lovitură.
Apoi, există gratuit rotire marți care te 20 rotiri gratuite.

Jocuri cele mai bune 3d păcănele gratuite

Aparate De Cazinou Slot Gratis Online 2023
Jocul merge sub sunetele minunate ale apei susură.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Online Gratuite
Ceea ce înseamnă, desigur, este că vă puteți extinde sesiunile de jocuri de noroc, vă puteți păstra bankroll-ul și vă puteți distra mult mai mult atunci când vă adaptați strategia pentru a vă concentra pe desenarea cărților necesare pentru a crea clasamentele mai realizabile ale mâinilor de poker.
Română Blackjack Fără Depunere Noi Gratis

Prouniversitaria.ro

Încă un cămin studențesc și o nouă cantină în campusul Universității din Oradea

Eforturile echipei de proiect, coordonată de ec. Adrian Nicula, directorul general-administrativ al Universității din Oradea, au dat roade. Un proiect în valoare de aproape 40 de milioane de lei va aduce universității încă un cămin studențesc și o nouă cantină.

Guvernul României a făcut publică lista celor 20 de proiecte ce urmează a fi finanțate în cadrul apelului PNRR/2023/C15/MEDU/I17 – „Construcția infrastructurii universitare pentru campusurile studențești ale viitorului”. Printre proiectele aprobate de executiv și susținute cu bani din partea Uniunii Europene se numără și cel intitulat, „Campus pentru studenți – cămin și cantină la Universitatea din Oradea”. În curând, studenții orădeni vor putea beneficia de încă un cămin studențesc și de o nouă cantină. Ambele construcții vor fi ridicate în campusul central al Universității din Oradea.

Cantina urmează să fie amplasată în apropierea terenului de fotbal și a sălii de sport a universității. Ea va avea 425 de locuri, 265 în interior și 160 pe terasă. „Era nevoie de această investiție deoarece, în această zonă a campusului central, vor fi date în folosință peste 1.600 de locuri de cazare”, explică rectorul Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău.

Noul cămin va fi construit în vecinătatea bibliotecii Universității din Oradea, urmând să aibă parter și patru etaje. Vor fi, în total, 79 de camere, din care două destinate cazării persoanelor cu dizabilități. Imobilul urmează să ofere studenților acces la oficii și săli de studiu.

„Grație acestui proiect, finanțat cu 39.269.829 lei, Universitatea din Oradea este cu încă un pas mai aproape de ambițiosul ei obiectiv, acela de a avea cazați doar câte doi studenți în fiecare cameră din căminele noastre”, a mai declarat prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, rectorul universității orădene.

Proiectul, susținut prin PNNR, va ridica la șase numărul căminelor studențești de care dispune Universitatea din Oradea. Alte două facilități de cazare, finanțate de administrația locală, fiind acum foarte aproape de faza finală a construcției, urmând să se adauge, în viitorul imediat, celor trei cămine aflate deja în funcțiune.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON