Cazinou web fără depozit cele mai bune sloturi gratuit

  1. Reguli Spins Gratuite Online 2023: Există două runde bonus în joc care pot fi jucate odată ce logo-ul Karate Kid aterizează pe rolele unu, trei și cinci.
  2. Cazinou Web Fără Depozit România Nou - A trecut Camera Reprezentanților cu un vot de 409-2 și a trecut.
  3. Aparate Cele Mai Bune Sloturi: Cunoscut pentru bonusurile sale fantastice de înscriere și jackpoturile mari, Slots of Vegas este locul potrivit pentru jucătorul online cu discernământ.

Bonusuri case de pariuri online fara depunere

Cel Mai Bun Site De Jocuri De Noroc Online
Cei mai buni jucători de cazino sunt cei care sunt pe deplin pregătiți.
Română Sloturi Noi Lansate În 2023 Cu Opțiuni De Depunere
Paytable deschide meniul de informații cu simboluri și premii în acest fel ca o specificație de proprietate plus.
Aici, jocul este jucat pe o masă de zaruri regulat și jucătorul pariază împotriva cazinoului.

Sloturi gratis online ca la aparate

Bonus Fara Depunere La Rotiri Gratuite Pentru Jocurile De Cazino
Aparent, mașini au fost confruntă cu provocări extraordinare cu multi-player jocuri de poker online.
Cele Mai Sigure Aparate De Slot Cazinou Gratis
Pentru BetMGM, utilizați codul promoțional CWbet4080 pentru a vă bucura de reducerea cazinourilor.
Jocuri Slot Cazinou Gratis

Prouniversitaria.ro

Fundația Friends for Friends: Proiectul „Superscrieri”, pentru jurnaliștii curajoși

Proiectul „Superscrieri”, al Fundației Friends for Friends, își propune să îi onoreze pe jurnaliștii care, prin forța scriiturii lor, prin originalitate, onestitate și curaj încă mai spun poveștile care contează.

 

În cadrul acestui proiect, miercuri, 13 aprilie 2022, jurnalista Diana Oncioiu, care scrie pentru „Dela0.ro” și „Să fie lumină”, vine la Universitatea din Oradea, cu dorința declarată de a cunoaște jurnaliști locali, studenți și profesori de la Științele Comunicării.

Cu acest prilej va avea loc un masterclass „Superscrieri”, pe tema meseria de jurnalist și importanța presei locale, a cărui gazdă va fi jurnalista Diana Oncioiu. Discuțiile, se vor desfășura la Facultatea de Istorie, Relații internaționale, Științe politice și Științele Comunicării din cadrul Universității Oradea, amfiteatrul Nicolae Iorga (sala 14), fiind moderate de jurnalistul Octavian Haragoș.

Locurile sunt limitate și dedicate jurnaliștilor locali, studenților și profesorilor de la Jurnalism, Comunicare și Relații Publice.

Înscrierile se fac până marți, 12 aprilie, aici.

„Tema ediției Superscrieri #11 este «presa locală». Așa că, pe lângă noua categorie principală pe care o avem în concurs, dedicată presei locale, ne-am propus ca Superscrieri să ajungă, în premieră, în câteva orașe din țară, unde să susținem un eveniment de o zi dedicat presei locale și importanței acesteia în ecosistemul jurnalismului din România”, anunță organizatorii. Este ultimul eveniment local Superscrieri, după Iași, Constanța, Sibiu și Cluj.

Programul zilei:

10:00 – 12:20 – proiecția filmului „Spotlight”*

12:20 – 12:40 – pauză de cafea

12:45 – 14:00 – Masterclass Superscrieri cu Diana Oncioiu, moderat de Octavian Haragoș

14:00 – 14:30 – sfârșitul evenimentului

Filmul „Spotlight” a fost premiat cu două Premii Oscar (având și alte 4 nominalizări) în 2016 și are la bază investigația condusă de Walter Robinson, care va fi invitatul special la evenimentele de la București: Ziua Superscrieri (15 mai) & Gala Premiilor Superscrieri (16 mai). Discuția va porni de la acest film, care este un exemplu pentru forța pe care o poate avea o publicație locală.

 

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON