Română Online Păcănele Cu Bani Reali 2023 Aici este un pas cu pas cu privire la modul în care puteți solicita rotiri gratuite preferate nici un depozit cazinou bonusuri. Română Online Păcănele Jocuri De Noroc 2023 Aici, din nou, sistemul Paroli la ruletă ar trebui să se facă pe pariurile pe bani par. Ce Inseamna 21+3 La Jocul De Blackjack Si Cum Se Calculeaza
Vineri, 17 octombrie, într-un cadru elegant, la sediul Fundaţiei Titulescu, a avut loc lansarea cărţii „Puterea politică în România. De la comunism la noul capitalism”. Apărută în condiţii grafice de excepţie, lucrarea autorului Iulian Stănescu – cercetător ştiinţific în cadrul Institutului de Cercetarea a Calităţii Vieţii al Academiei Române – este o analiză lucidă şi curajoasă a sistemului politic din România ultimilor 25 de ani, o lectură utilă atât pentru studenţi, cât şi o bază de informare pentru oricine doreşte să înţeleagă mai bine realităţile lumii în care trăieşte.
Evenimentul a fost moderat de Adrian Năstase, preşedintele Fundaţiei Europene Titulescu şi preşedinte de onoare al Asociaţiei Sociologilor din România, printre vorbitori numărându-se prof. univ. dr. Cătălin Zamfir – directorul Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii şi deputatul PSD Ionuţ Vulpescu, care a prezentat şi un mesaj din partea preşedintelui Ion Iliescu.
„Cartea lui Iulian Stănescu este cu siguranţă printre cele mai bune 4-5 cărţi dedicate României în perioada dificilă a tranziţiei. Ea va fi o sursă obligatorie, de referinţă. Este o carte despre tranziţia globală a României, sistemul politic fiind, fără doar şi poate, responsabil pentru tot ce s-a petrecut de mai bine de două decenii cu toată societatea noastră. Se citeşte nu numai cu interes, prin originalitatea punctelor de vedere promovate dar, ceea ce este destul de rar, cu multă plăcere.” – apreciază prof. Cătălin Zamfir.
În discursul său, deputatul Ionuţ Vulpescu a ţinut să precizeze că preşedintele Ion Iliescu este, direct sau indirect, subiect al cărţii, de vreme ce a participat la structurarea sistemului politic din România post decembristă. În opinia sa, cartea reprezintă o pledoarie pentru generarea unui nou model de dezvoltare a României, care implică reforma clasei politice, renunţarea la guvernarea conflictuală şi abordarea consensuală a problemelor de interes naţional, dar poate fi şi un îndrumar de erori pe care politicul nu trebuie să le mai facă.