Mesajul domnului Presedinte Klaus IOHANNIS, Centenarul Universității Babeș-Bolyai

06 decembrie
Mesajul domnului Presedinte Klaus IOHANNIS, Centenarul Universității Babeș-Bolyai

În anul 1983 finalizam studiile universitare în domeniul fizicii la Universitatea babeș-bolyai, unde am beneficiat de o experiență formativă remarcabilă.
De perioada studenției mă leagă amintiri și prietenii pe care nu le voi uita niciodată.
Experiența pe care am obținut-o la Universitatea de prestigiu babeș-bolyai am folosit-o mai departe de-a lungul întregii vieți, ca profesor de fizică în Sibiu, ca inspector școlar, ca primar și, ulterior, ca președinte.
De-a lungul timpului, educația oferită de către această Universitate a reprezentat un punct de reper pentru învățământul superior românesc, viața intelectuală clujeană fiind și în anii studenției mele din perioada comunistă o pepinieră pentru circulația ideilor care, ulterior, au ajutat la reclădirea democrației.
Mediul universitar rămâne principalul motor pentru dezvoltarea și reformarea societății românești. Educația este baza României de mâine, este baza generațiilor viitoare.
Urez Universității babeș-bolyai mult succes în întreaga sa activitate și sper ca următorii 100 de ani să fie martorii unor realizări academice de care să fie mândră întreaga Românie.
La mulți ani!

Detalii eveniment

Categoria: Interviuri

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON