Lansare de carte Sacrul și puterea politică, abordării psihosociale ale imaginarului colectiv

08 decembrie
Lansare de carte Sacrul și puterea politică, abordării psihosociale ale imaginarului colectiv

În data de 11.11.2020, Editura Pro Universitaria împreună cu Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română a organizat, pe platforma online Zoom, ceremonia de lansare a volumului „Sacrul și puterea politică. Abordării psihosociale ale imaginarului colectiv”, lucrare semnată de lect. univ. dr. Sebastian Fitzek, cadru didactic la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și cercetător ştiinţific gradul III la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii din cadrul Academiei Române.

La distinsul eveniment au participat numeroase personalități ale vieții publice și culturale, cadre didactice universitare și cercetători din domeniul științelor politice și nu numai. Printre cei care au luat cuvântul se numără și cercetător științific I Elena Zamfir, Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română, prof. univ. dr. Nicu Gavriluță, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cercetător ştiinţific I Simona Maria Stănescu, Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română și Dana Căpriceru, redactor-șef al Editurii Pro Universitaria.

Cartea abordează subiectul imaginarului colectiv analizat dintr-o perspectivă psihosocială, accentul venind pe raportul dintre sacru şi puterea politică. Autorul Sebastian Fitzek aduce o contribuție de valoare la studiul unor teme de real interes în lumea academică, demonstrând că temele abordate sunt de actualitate și necesare pentru dezvoltarea științelor politice și psihosociale.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON