Jocurile de noroc se deschid

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Slot Câștigător Gratis 2023: Nu am putut fi mai entuziasmați după ce am urmărit un meci de deschidere atât de interesant.
  2. Pariuri Gratuite Blackjack 2023 - Notching three skulls deblochează un joc bonus cu cinci rotiri gratuite, iar dacă primiți încă două în jocul bonus menționat, puteți obține până la 15 rotiri gratuite mai mult.
  3. Jocuri De Noroc Populare Online La Cazinouri În 2023 În România: Dealerul nu poate dubla sau împărți.

Poker este joc de noroc

Cel Mai Bun Site De Cazinou Online Slot Câștigător
Jucătorii potențiali ar trebui, de asemenea, să-și evalueze prioritățile în ceea ce privește beneficiile pe care le doresc din ce jocuri și ce recompense ar dori.
Aparate Română Blackjack Sigur Gratis
Continuați să citiți pentru a vedea de ce am fost atât de uimiți de această ofertă.
Asta se reduce la preferințele tale.

Jocuri cazinou fără depozit online gratis aparate

Jocuri Sloturi 2023 Cu Grafică Atractivă Și Bonusuri Interesante
Uită-te la modul în care puteți intra în contact cu echipa de cazino ar trebui să aveți nevoie pentru a.
Super Cele Mai Bune Ruletă Fara Depunere
Dacă nu doriți să fiți împotmolit cu lucruri precum banii bonus și cerințele de pariere, puteți selecta în acest moment 'fără bonusuri vă rog'.
Cazinou Fără Depozitri Spins Gratuite 2023

”Jolt Kerestely. O viata pentru cantec” – succes de casa la Gaudeamus/ ”Presedintele muzicii usoare romanesti”

06 decembrie
”Jolt Kerestely. O viata pentru cantec” – succes de casa la Gaudeamus/ ”Presedintele muzicii usoare romanesti”

Volumul „Jolt Kerestely – O viață pentru cântec” este povestea vieții și carierei unui important compozitor din muzica românească – AUDIO – scrisă de Oana Georgescu, jurnalist, scriitor și Secretar Literar Artistic al Teatrului „Constantin Tănase”.

In cei 55 de ani de cariera Jolt Kerestely a compus sute de melodii, din acestea amintim „Copacul”,șlagărul care, și acum, după mai bine de 40 de ani de la interpretarea unică a lui Aurelian Andreescu, înregistrează recorduri de audiență când posturile tv și de radio difuzează această piesă – AUDIO.

Cartea este însoţită de două CD-uri care conţin peste 40 de cântece compuse de Jolt Kerestely şi interpretate de toate marile nume ale muzicii uşoare româneşti.

Prietenii, colegii de breaslă, interpreţi, actori, compozitori, textieri, scriitori, poeţi, oameni de radio şi de televiziune, directori de teatru şi de festivaluri ii dedica in acest volum cateva pagini compozitorului Jolt Kerestely.

Jolt Kerestely a fost numit in timpul lansarii acestui volum „președintele muzicii ușoare românești” – AUDIO.

Cartea a fost publicată de Editura PRO UNIVERSITARIA și lansată sâmbătă, 22 noiembrie, în cadrul târgului de carte GAUDEAMUS. Autoarea cărții, Oana Georgescu, spune că volumul este un „succes de casă, cu tiraj epuizat în cadrul târgului” – AUDIO.

Cei care au sarbatorit succesul acestei apariti alaturi de Jolt Kerestely au fost MARGARETA PÂSLARU, STELA ENACHE, DORIN ANASTASIU, RAOUL, MARINA FLOREA, actorii MARIN MORARU și ALEXANDRA VELNICIUC, compozitorii GEORGE NATSIS, ANDREI KERESTELY şi VIRGIL POPESCU

Detalii eveniment

Categoria: Pro Universitaria în presă

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON