Cazinou web fără depozit păcănele electronic gratuit

  1. Jocuri Ruletă Online Gratis: RTP variază de la cazinou la cazinou.
  2. Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Online Gratuite - De asemenea, dorim să ne lăudăm cu ultimele noastre jocuri de la Rival și Betsoft.
  3. Jocuri Cu Ruletă Românească Online Gratis: Deci, acum știi cum mașinile pokie a ajuns să fie atât de popular în Australia.

Jocuri populare cazinou aparate fructe 2023

Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă aveți probleme în a găsi astfel, atunci verificați cele mai mari cazinouri live din Marea Britanie.
Cele Mai Bune Jocuri De Noroc
Făcând asta, moștenitoarea chineză ar putea urmări cu exactitate puntea și să-l semnaleze pe Phil Ivey, când să ridice miza.
Spina Coladais powered by și acest mediu la slot de variație mare vă va duce toa raiul tropical.

Aparate blackjack mobil

Bonusuri Fără Depunere Pentru Jocul La Ruleta Electronică În 2023
Cazinoul online mobil este păstrat la fel de sigur ca și site-ul desktop și toți aceiași furnizori de plăți sunt disponibili.
Sloturi Noi Cazinou Gratis
Acest sistem acceptă două valute majore, euro și dolarul american.
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023

Prouniversitaria.ro

Ești dependent de muncă? Află aici!

Prof. univ. dr. Sergiu Bălțătescu de la Facultatea de Științe Socio-Umane, Departamentul de Sociologie și Asistență Socială, al Universității din Oradea, colaborează la un sondaj internațional. Proiectul are titlul „The role of macro-, meso-, and micro-level factors in work addiction and related health problems”, este realizat de o echipă internațională condusă de dr. Edyta Charzyńska, de la Universitatea Silezia din Katowice și de dr. Paweł Atroszko de la Universitatea din Gdańsk, fiind susținut de Centrul Național de Știință din Polonia.

„Proiectul își propune să furnizeze date despre costurile enorme ale stresului cronic în mediile de lucru și în afara acestora, care sunt direct atribuite dependenței de muncă la nivel mondial. Cercetătorii doresc să înțeleagă care sunt factorii care contribuie cel mai mult la dependența de muncă, depresia legată de muncă și burnout pentru a dezvolta cele mai bune practici pentru prevenirea și tratarea acestora”, explică prof. univ. dr. Sergiu Bălțătescu.

Rezultatele acestei cercetări pot oferi o bază științifică recomandărilor adresate guvernelor cu privire la condițiile de muncă și pot influența politicile și procedurile organizațiilor privind climatul de muncă și valorile organizaționale, pentru a minimiza riscul dezvoltării dependenței de muncă și a atenua efectul acesteia asupra sănătății și bunăstării. Ca atare, cercetarea poate contribui la o reducere semnificativă a suferinței umane la nivel mondial și la o îmbunătățire notabilă a productivității pentru organizații, instituții și economie la nivel de țară.

Sondajul online, realizat în peste 60 de țări de pe 6 continente, este disponibil și în limba română la adresa: https://experior.limesurvey.net/627263?lang=ro

La acest studiu pot participa adulții români, angajați cu normă întreagă într-o organizație cu cel puțin 10 angajați în total și care lucrează pentru actualul angajator de cel puțin un an. Studiul durează aproximativ 15-20 de minute și este anonim.

„Imediat după completarea sondajului, toți participanții vor obține feedback detaliat cu privire la funcționarea lor psihosocială la locul de muncă, inclusiv riscurile de dependență de muncă, depresie legată de muncă și burnout și potențiali factori de risc organizaționali și individuali care

contribuie la funcționarea lor la locul de muncă. Toate acestea pot ajuta la identificarea punctelor forte și a punctelor slabe personale și organizaționale și la îmbunătățirea performanței la locul de muncă și a bunăstării în și în afara mediului de lucru. Participanții vor fi direcționați către o pagină web unde vor fi disponibile informații detaliate privind interpretarea rezultatelor lor, alături de recomandări privind disponibilitatea soluțiilor de tip self-help sau de ajutor profesional”, explică universitarul orădean.

Nu în ultimul rând, adaugă prof. univ. dr. Sergiu Bălțătescu, baza de date a studiului va fi disponibilă pentru prelucrare profesorilor, studenților, masteranzilor și doctoranzilor Universității din Oradea.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON