Jocuri blackjack fără depunere cu fructe gratis

  1. Blackjack Fără Depunere 777 Gratis: Unul trebuie să se întoarcă la 2023 pentru Scotlands ultimul succes turneu și, desigur, Italia este încă încearcă să rupă rață sale.
  2. Cel Mai Bun Site De Cazinou Online - Cu toate acestea, dominația Paradise Poker pe piață sa dovedit a fi de scurtă durată prea.
  3. Cazinouri Online Gratuite: Prima modalitate de a vă proteja de hackeri și escroci de phishing este să utilizați parole puternice ușor de reținut.

Jocuri cele mai bune ruletă electronica gratis noi

Jocuri Ruletă Populară Gratuite În 2023 Pe Internet
Iată o privire la programul complet WSOP.
Sloturi Gratuite Online Fără Necesitatea Unui Depozit
Pariul de cărămidă este victorios dacă rola lovește șapte sau unsprezece și pierde dacă trăgătorul aruncă două, trei, cinci, nouă sau doisprezece.
Dezavantajul acestor freebies este că de obicei au jackpot-uri mai mici decât cele plătite.

Aparate cele mai bune ruletă electronica

Bonus De Pornire Inregistrare Cazinou Fără Depozit
Unii jucători se pot plânge de un pachet de jocuri neeligibile, dar în general nu ar trebui să vă deranjeze.
Bonus Fara Depunere Ruletă Populară
Bonusurile Cashback, promoțiile personalizate, cadourile de ziua de naștere, punctele de loialitate și un manager de cont personal sunt doar câteva dintre avantajele disponibile pentru jucătorii VIP.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit În Anul 2023

Prouniversitaria.ro

Din „bunătățile pădurii” – un workshop delicios organizat de Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră al Facultății de Protecția Mediului

Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră din cadrul Facultății de Protecția Mediului a Universității din Oradea, a organizat joi, 11 ianuarie 2024, prima ediție a workshop-ului „Valorificarea produselor pădurii”.

Evenimentul a fost coordonat de șef de lucrări dr. ing. Cristian Ghiță Crainic. Au participat cadre didactice, studenți și colaboratori ai Departamentului de Silvicultură și Inginerie Forestieră, șefi de ocoale silvice din județul Bihor, foști studenți care lucrează în domeniu.

„Este prima ediție desfășurată în formatul unui workshop, dar noi avem, în fiecare an, o asemenea prezentare dedicată produselor pădurii”, explică ș. l. Cristian Ghiță Crainic, adăugând că evenimentul este destinat, în special, studenților din anul I.

„Ei trebuie să știe, de la început, că pădurea oferă o imensitate de bunătăți, să spun așa… Să nu vadă doar bușteanul din rampă”, spune ș. l. dr. ing. Cristian Ghiță Crainic.

După cum afirmă organizatorii, workshop-ul și-a propus să le ofere studenților o imagine și „completă și complexă asupra potențialului forestier al României”, dar și să puncteze aspecte concrete referitoare legate de exploatarea acestuia, în domenii precum: produsele lemnoase și nelemnoase, serviciile pe care le oferă pădurea sau efectele binefăcătoare ale acesteia.

În cadrul evenimentului științific au fost prezentare rezultatele unor cercetări și aplicații din domeniul silvic. Participanții au discutat despre potențialul apicol la pădurilor și producția de păstrăv pentru consum. Au fost dezbătute prevederi ale Codului Silvic și avansate modalități de corelare a acestora cu normativele în vigoare. De un interes deosebit s-a bucurat și prezentarea unor oportunități de afaceri, precum exploatarea brazilor de Crăciun.

„Un fost student al facultății noastre deține singura exploatație de acest tip din județul Bihor. El este cel care ne-a vorbit despre particularitățile acestei afaceri și, împreună, am ajuns la concluzia că aici există încă un potențial însemnat, neexploatat”, subliniază ș. l. dr. ing. Cristian Ghiță Crainic.

Gazdele și invitații lor, colegi de la departamentele de Ingineria Produselor Alimentare, Ingineria Mediului, Agricultură și Horticultură, au avut ocazia de a degusta din adevăratele delicatese pe care le oferă pădurea: păstrăv afumat în cobze de brad, zacuscă de păstrăv și de ciuperci, pastramă de mistreț și cerb, mezeluri din mistreț, cerb, căprior, lopătar, siropuri de păpădie, de cătină, de afine, de soc negru, de merișoare, ciuperci conservate prin uscare, miere de albine obținută din fondul forestier.

„Brioșele cu gem de afine au fost, de departe, produsul cel mai gustat de participanți”, a mai spus ș. l. dr. ing. Cristian Ghiță Crainic, convins că evenimentul a fost, „fără doar și poate”, o reușită.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON