Poker ca la aparate cu fructe

  1. Jocuri De Noroc Cazinouri: Scufundă-te într-un joc de dublare, acesta este oferit tuturor jucătorilor, cuceriți de jocuri incredibile Sg Digital Wms..
  2. Jocuri Populare Cele Mai Bune Păcănele Cazinou Gratis 2023 - Acest articol vă arată cum să faceți mișcări precum bluffs, check-raise și slowplays în așa fel încât să vă minimizați riscul și să vă îmbunătățiți șansele de a obține profit.
  3. Cele Mai Bune Păcănele Online Gratuite În România 2023: Nu în ultimul rând, cazinoul arată grozav, iar aplicația magazinului său este ușor de descărcat, instalat și utilizat.

Cazinou fără depozit si jocuri de noroc

Bonus Fara Depunere Cele Mai Bune Păcănele Mobil
Există, de asemenea, puncte comp care sunt acumulate în timp ce joacă anumite jocuri.
Cel Mai Bun Site De Cele Mai Bune Ruletă
Nu contează unde și cum doriți să lansați Jocuri Red Tiger.
Da, putem vorbi despre visul pe care l-ai avut care ți-a arătat cine va câștiga jocul, dar asta e cât de departe ar trebui să meargă.

Jocuri cu ruleta sigura noi

Cazinou Web Fără Depozit Sloturi Gratuit
Când vorbim despre industria jocurilor de cazino Microgaming preia conducerea oferind cele mai bune opțiuni de joc slot.
Cele Mai Bune Ruletă Electronica Cazinou Gratis
Mai jos, am compilat o listă cu cele mai frecvente întrebări adresate de cititorii noștri.
Jocuri Cazinou Gratuite Blackjack Electronic Ară 2023

Prouniversitaria.ro

„Continuitatea unui ideal”. Filofteia Covaciu, premiul III la concursul de proză scurtă de la Putna

O studentă de la Departamentul de Psihologie, al Facultății de Științe Socio-Umane, a Universității din Oradea, se numără printre laureații concursului serbărilor de la Putna, ediția 2021, „Continuitatea unui ideal”.

Filofteia Covaciu (19 ani) a obținut premiul III, în cadrul secțiunii de proză scurtă, dedicată studenților. În prezența Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, laureații concursului de creație literară au primit: diplome, medalii, premii în cărți și în bani, plus promisiunea publicării celor mai bune lucrări.

Filofteia Covaciu nu este la primul ei premiu literar. Originară din Baia Mare, studenta Universității din Oradea a primit, în anul 2020, premiul „Tânărul scriitor al anului din Maramureș”, Premiul I și premiul de popularitate al Festivalului „Arcade”, Premiul I al colocviilor interdisciplinare „Nicolae Steinhardt”, organizate de Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, din Baia Mare și este laureată, „pentru debut”, a concursului național „Curse pentru vise” – București.

Este o plăcere să creez cât mai divers și să descopăr arii tot mai complexe ale scrisului.

Filofteia Covaciu

Nuvela premiată la Putna, „O scrisoare din infern”, are ca teme centrale dragostea și sacrificiul, temelii pentru libertatea generațiilor viitoare. Povestea se petrece în închisoarea politică de la Sighet, de unde, în anii celei mai crunte represiuni comuniste, Mihai, unul din deținuți, îi scrie iubitei sale scrisori despre chinurile pușcăriei, dar și despre viața lor viitoare, despre o lume mai bună. „Am încercat să îmbin tema propusă de organizatori cu tema care domină creațiile mele: iubirea. În plus, mi-am dorit să particip la acest concurs și pentru a veni cumva, prin intermediul scrierilor mele, în sprijinul evenimentului, deoarece susțin manifestările culturale organizate în cadrul spațiilor monahale”, spune tânăra scriitoare.

După ce a absolvit un liceu de matematică – informatică, în Baia Mare, Filofteia Covaciu a venit la Oradea, să studieze psihologia. „Am ales științele socio-umane pentru că ador lucrul cu oamenii. Scrisul e pasiunea numărul unu, dar psihologia este o opțiune de care am fost sigură din copilărie. Ar fi fost ciudat să nu aleg psihologia, având în vedere că, de la mine, părinții nu au auzit de vreun alt domeniu. Psihologia și literele se împletesc. Sentimentele oamenilor, trăirile lor, pe care psihologii le înțeleg, sunt descrise, în cuvinte, de scriitori. De ce n-aș fi eu un Irvin Yalom al României?”, declară, încrezătoare, studenta.

Filofteia Covaciu e printre acei tineri care abia așteaptă să revină în amfiteatre. „Ador Oradea, oamenii de aici, și abia aștept să locuiesc aici, din toamnă. În primul an, chiar și online, am descoperit profesori minunați, devotați, oameni superbi. Pentru mine facultatea este un vis împlinit”.

Ea spune că a crescut între cărți și că părinții, cititori împătimiți, au fost primele ei modele culturale. Promite că, „la timpul potrivit”, ne va surprinde cu un roman „ieșit din tipar, ceva caracteristic mie”.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON