Cazinou online rotiri gratuite fara depunere

  1. Cazinou Online Fără Depozit Și Fără Depunere Cu Rotiri Și Spins Gratuite 2023: Prietenii noștri de la LeoVegas s-au străduit să vă ofere cea mai bună experiență de cazinou online posibilă.
  2. Cele Mai Bune Jocuri De Cazinou Fără Depozit - Cu toate acestea, versiunea Megaways a devenit rapid un hit printre pasionații de sloturi online din Marea Britanie.
  3. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română: Jucătorii pot găsi astfel de coduri pe forumuri specifice.

Română blackjack fără depunere gratis

Cazinou Online Cu Rotiri Gratuite Fara Depozit 2023
Jucând la acest cazinou high roller, vă veți simți ca un vânător de comori.
Cele Mai Populare Jocuri De Cazinou În România În 2023
Primul pas este să câștigi inima pariorilor cu jocuri uimitoare.
Totusi, este important sa alegi o strategie buna pentru un joc de succes..

Bonus fara depunere cele mai bune ruleta electronica

Căutare Cazinou Slot Cu Spins Gratuite Online În 2023
Playtech așteaptă cu nerăbdare să beneficieze de poziția de lider a SGs în SUA.
Reguli De Joc Noroc
Cu 50 de linii de plată care rulează de la stânga la dreapta pe role, ar trebui să găsiți destul de ușor să aterizați combinații câștigătoare.
Jocuri De Cazinou Românești Cu Mașini Electronice De Sloturi Pe Mobil Gratis

Prouniversitaria.ro

Compania Lockheed Martin și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au prelungit parteneriatul pentru cercetare în domeniul inteligenței artificiale

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a găzduit marți, 16 ianuarie, evenimentul de semnare a prelungirii acordului de colaborare între Laboratorul de Cercetare și Leadership în domeniul Științei, Tehnologiei și Ingineriei (STELaRLab) din cadrul companiei Lockheed Martin și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), pentru cercetare în domeniul inteligenței artificiale.

Acordul de astăzi extinde colaborarea, anunțată pentru prima dată în 2022, pentru a dezvolta capacități de inteligență artificială care să îmbunătățească planificarea și furnizarea de asistență umanitară și ajutor în caz de dezastre în perioade de criză.

Acest acord va acționa ca un catalizator pentru prelucrarea imaginilor 4-dimensionale primite de la sistemele aeriene fără echipaj, precum și pentru integrarea unor senzori multipli suplimentari. Beneficiul combinat va accelera facilitarea planificării și furnizării autonome a sprijinului esențial, necesar în situații de urgență.

„Extinderea parteneriatului de aplicare a tehnologiilor de inteligență artificială pentru intervenții în situații de urgență este un câștig important pentru România. Parteneriatul oferă cercetătorilor români acces la rețeaua globală de cercetare și dezvoltare a Lockheed Martin, inclusiv la Centrul de Inteligență Artificială al companiei, oportunitate prin care pot folosi eficient informații în timp real pentru a găsi soluții rapide în situațiile de criză”, a declarat Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan.

Ray Piselli, vicepreședinte al Lockheed Martin pentru afaceri internaționale, a declarat: „Astăzi este o altă etapă importantă pentru parteneriatul de durată al Lockheed Martin cu România. Aceasta subliniază angajamentul nostru de a sprijini dezvoltarea următoarei generații de oameni de știință, ingineri și specialiști în tehnologie din România, care vor fi esențiali pentru viitorul națiunii”.

„Rezultatele semnificative obținute în primul an de cooperare vor fi extinse și utilizate prin integrarea într-un prototip funcțional dezvoltat în comun cu StelarLab”, a declarat Vasile Țopa, rectorul UTCN. „Ca parte a interesului nostru de ansamblu pentru inteligența artificială și în special pentru acest proiect, investim în prezent fonduri proprii ale UTCN în înființarea unui centru de inteligență artificială, care este în prezent în construcție la Cluj”, a adăugat acesta.

Pe măsură ce schimbările climatice continuă să prezinte provocări la nivel global, din cauza frecvenței și gravității situațiilor de urgență naturală, cum ar fi incendiile de vegetație, echipa Lockheed Martin și UTCN va evalua modul în care inteligența artificială poate ajuta societatea să înțeleagă riscurile asociate cu aceste evenimente și să fie mai bine pregătită să răspundă cu agilitate.

Compania Lockheed Martin este prezentă în România de peste 25 de ani și este astăzi un partener strategic pentru apărarea națională, industrie și mediul academic. Compania este angajată într-un parteneriat cu România într-o varietate de programe de apărare și securitate, inclusiv avioane militare, apărare antirachetă, foc de precizie, radare și elicoptere pentru Guvernul României.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON