Jocuri aparate de cazinou slot fără depozit gratis 2023

  1. Cele Mai Bune Cazinou Slot România 2023: Puteți alege dintre cele mai bune jocuri slot online, inclusiv favoritele fanilor precum Money Train 2 de la Relax Gaming, Book of Dead de la Play n Go și Dead or Alive II de la NetEnt.
  2. Aparate Română Păcănele Electronic Gratis 2023 - În acest fel veți primi un bonus de rotiri gratuite pentru a descoperi, gratuit, de ce credem că aceste cinci sunt cele mai bune sloturi BetMGM în 2023.
  3. Jocuri Blackjack Mobil Online Gratis: Alternativ, jucătorul poate primi până la două sute de rotiri gratuite jucând suficient de regulat.

Cele mai profitabile română ruleta sigura

Sigure Aparate De Slot Câștigător Online Bonus Fara Depunere Cazinou
O combinație de o mulțime de bani, împreună cu o bucată decentă de rotiri bonus, va juca de cele mai multe cărți Dominicanos.
Joc Blackjack Profitabil Gratis
Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți fan al Mini Baccarat, care este proiectat cu ecrane mici în minte și rulează frumos atunci când este jucat la cazinouri mobile.
Pe aceasta cale iti multumesc in primul rand tie Ioana, astfel încât să îți formezi o părere înainte ccazino a-l încerca..

Aparate de slot câștigător online pareri

Cele Mai Bune Online Păcănele Cazinou Fără Depozit 2023
Acest lucru vă mărește șansele de câștig de zece ori..
Pariuri Sportive În Harlau România
El a folosit salteaua pentru pârghie, lansarea de pe ea și aterizare pe cealaltă parte a mesei impecabil.
Jocuri Română Spins Gratuite La Cazinou Și Noi În 2023 Fără Descărcare

Prouniversitaria.ro

Cea mai mare universitate din sud-estul țării își așteaptă viitorii cursanți

 

Interviu cu prof. univ. dr. Puiu-Lucian Georgescu – rector, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați 

 

Galațiul a trăit în această primăvară, la final de martie, o sărbătoare de excepție: cea mai importantă instituție de învățământ superior din sud-estul României, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, a celebrat 75 de ani de când s-au pus bazele învățământului superior în orașul de la Dunăre. Ce semnificație a avut și are acest moment deosebit pentru gălățeni, pentru sistemul național de învățământ superior, dar și pentru întreaga Cetate românească? 

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este o cetate în cetatea Galațiului și a întregii regiuni. Între cele două cetăți nu sunt ziduri, ci numeroase căi de comunicare, care au legătură cu trecutul dar, mai ales, cu prezentul și viitorul. Ce poate fi mai important pentru Cetatea mare decât sărbătoarea Cetății academice din interiorul ei? Pentru România, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați reprezintă o entitate academică în care educarea, formarea în multiple domenii și cercetarea sunt într-o dinamică ce le permite parteneriate internaționale de marcă, o entitate care este invitată pentru a găsi soluții de succes în toate centrele de elită ale lumii. 

  

Care sunt bornele de referință din istoria de trei sferturi de veac a Universității pe care o coordonați, alături de colegi, ca rector? 

Dacă am compara Universitatea cu o ființă vie, am putea vorbi de nașterea acesteia în primii ani de după război, în care cerințele de dezvoltare a societății au condus la crearea școlii academice de la Galați, școală care a confirmat, în cursul anilor, maturitatea educațională și de cercetare.  

Istoria de după Revoluție a însemnat diversificare, căutare și dezvoltare. Între timp, s-au dezvoltat 14 facultăți, fiecare având personalitate, valori, specificitate, dar și capacitatea de integrare într-o Universitate. Ultimii ani sunt caracterizați de o dinamică pozitivă cuprinzând educația de înalt nivel, cercetarea (patru Școli doctorale acreditate, cel mai tânăr domeniu, cel de Drept) internaționalizarea și eficientizarea domeniilor de activitate. 

  

Cum a fost sărbătorită și marcată la Galați, în Universitate și urbe, această excepțională aniversare? 

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este profund ancorată în comunitatea locală și regională, drept urmare, s-a bucurat de sărbătorirea celor 75 de ani împreună cu întreaga comunitate a municipiului Galați. Au existat numeroase manifestări naționale și internaționale care s-au bucurat de o largă participare a cetățenilor din Galați, dar și a participanților din țară și din străinătate. Câteva dintre aceste evenimente ar putea fi într-o listă din care, selectiv, menționăm următoarele: Congresul European FIEPS și Conferința Științifică Internațională „Sport, Educație, Cultură – Abordări Interdisciplinare în Cercetarea Științifică”, Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2023”, a VII-a ediție, Conferința Națională de Oncologie Ginecologică și Urologică: „Noi orizonturi în tratamentul multidisciplinar al cancerelor ginecologice și urologice”, Galați, Ediția a 2-a”, Consiliul Național al Rectorilor ce va avea loc în perioada 14 – 16 septembrie 2023. 

Care sunt cele mai răsunătoare performanțe înregistrate de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în ultimii ani, ce cuprinde galeria Alumni, cum ați contribuit, în colectiv, la afirmarea acestei prestigioase instituții de învățământ superior din România? 

Performanțele ultimilor trei ani se referă atât la activitatea educațional-formativă cât și la cea de cercetare-dezvoltare-ino­vare. Acești trei ani au însemnat creșteri importante ale poziției Universității în clasamente naționale și internaționale. Câteva exemple ar fi: creșterea numărului de studenți, ajungând până la aproximativ 13.000, la care adăugăm numărul cursanților la alte forme (perfecționare, formare profesională, reconversie etc.) și atingem cifra de aproximativ 22.000 de studenți.   

  

De ce ar merita și ar trebui să aleagă absolvenții liceelor din județ, din regiune, din țară, chiar și din străinătate, să studieze la UDJ Galați? Care sunt argumentele pro, care pot face diferența? 

UDJG este cea mai mare universitate din sud-estul țării ce își asumă misiunea de a genera și de a transfera cunoaștere către societate prin 

  1. formare inițială și formare continuă la nivel universitar și postuniversitar, în scopul dezvoltării personale, al inserției profesionale a individului și a satisfacerii nevoii de competență a mediului socio-economic;
  2. cercetare științifică, dezvoltare, inovare și transfer tehnologic, prin creație individuală și colectivă în domeniile: matematică și științe ale naturii, științe inginerești, științe biologice și medicale, științe sociale, științe umaniste și arte, știința sportului și educației, precum și valorificarea și diseminarea rezultatelor acestora.

– Are 14 facultăți, peste 100 programe de studii universitare de licență, peste 70 programe de studii universitare de masterat, 19 domenii de doctorat școlarizând peste 3.000 de studenți internaționali; oferă un domeniu unic de licență – Arhitectură navală, cu două programe de studii de licență în domeniu, respectiv Arhitectură navală și Sisteme şi echipamente navale. 

– Trei evaluări externe instituționale din partea ARACIS cu grad de încredere ridicat; 

– Are o poziționare foarte bună în ranking-uri internaționale; 

– Beneficiază de un campus modern, are o bibliotecă centrală în sediu nou, inaugurată în 2023, modernizată și un spațiu nou pentru servirea mesei; 

– Cadre didactice și cercetători cu rezultate remarcabile în activitatea didactică și științifică; 

– Universitatea este membru cu drepturi depline în Consorțiul Universitaria, alături de Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai din
Cluj-Napoca, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea din Craiova. 

  
De asemenea, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați face parte din Alianța denumită QnAlliance – European University for Quality, Quintuple-Helix & Query-driven Educational Ecosystems. 

– Programe și acorduri de mobilități, încheiate cu un număr mare de universități europene și non-europene. 

  

Ați amintit despre pașii făcuți pe linia asigurării unor condiții optime de cazare, studiu și masă studenților dv. Ce trebuie să știe în acest sens cei interesați de oferta Universității? 

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi pune la dispoziția studenților 11 cămine, având configurație și grad de confort diferențiat, o cantină studențească situată în Campusul Studențesc „Al. I. Cuza”, două puncte de servire a mesei situate în Campusul Științei și Universitate, cu prețuri accesibile studenților. Toate spațiile de cazare sunt monitorizate de sisteme de supraveghere video performante și se asigură, nonstop, pază sau recepție. 

Oferim grade diferite de confort, putem satisface nevoile fiecărui student. Studenții pot opta pentru camere de unu, două, trei sau patru locuri, cu băi proprii sau cu băi comune.  

Studenții au acces gratuit la internet, săli de lectură, sală de forță, sală de fitness, capelă studențească, spaţii dotate cu maşini de spălat şi uscătoare electrice. De asemenea, au acces gratuit la serviciile medicale din cadrul dispensarului medical format din trei cabinete: de medicină generală, stomatologie şi psihologie, dar au la dispoziție și punctul de acordare a primului-ajutor, pentru situaţii de urgenţă (cu pro­­gram nonstop pe bază de voluntariat-studenţi). 

Mai mult, începând cu anul universitar 2023-2024 va fi dat în folosință un nou cămin cu toate utilitățile necesare. 

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON