Sabin Chiș

      Dr. ing. ec. este lector universitar doctor în cadrul Facultății de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, România. Ocupă funcția de Șef Lucrări, având o activitate didactică și de cercetare în domenii precum tehnologiile avansate în agricultură, managementul sustenabil al resurselor naturale, și dezvoltarea agroturismului, managementul mentenanței mașinilor și utilajelor agricole, și legislația și protecția consumatorului.
      Dr. ing. ec. Chiș Sabin a contribuit la numeroase proiecte de cercetare, la numeroase studii de cercetare, manuale și cărți, printre care se numără lucrări semnificative în managementul cercetării și dezvoltării și agroturism. Este autor și coautor al mai multor articole publicate în reviste și conferințe internaționale.
      Dr. ing. ec. Chiș Sabin pune un accent deosebit pe sustenabilitate și inovare în domeniul agricol, alimentar, turism și educație. Interesele sale de cercetare includ tehnologiile avansate în agricultură, managementul sustenabil al resurselor naturale, dezvoltarea agroturismului și educația comportamentelor sustenabile. Este membru în diverse organizații profesionale și a contribuit la promovarea educației pentru dezvoltare sustenabilă.Afișez singurul rezultat

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON