Descărcare spins gratuite online 2023

  1. Cele Mai Bune Ruletă Electronica Gratis Online: Cine știa că va crește la fel de popular ca și astăzi.
  2. Jocuri Online Păcănele În Limba Română Gratuite În 2023 - Acestea sunt cunoscute sub numele de bonusuri de cazino, care încorporează următoarele și multe altele.
  3. Cel Mai Bun Joc De Ruletă În Limba Română: Dacă doriți să obțineți cadoul, vă rugăm să activați bonusul și să confirmați numărul de telefon și adresa de e-mail.

Cel mai sigur site de jocuri de cazinou

Bonus Fara Depunere La Rotiri Gratuite Pentru Jocurile De Cazino
Vânătoare pentru cele mai bune 1 dolar rotiri gratuite bonusuri disponibile în Canada astăzi.
Aparate Spins Gratuite
Kyler Murray este 1-5 verus Rams cu un procent de finalizare 62,3 și 9 cadouri.
Asigurați-vă întotdeauna că jucați cu cazinouri licențiate și jucați responsabil – în special cu un slot cu volatilitate ridicată, cum ar fi Spartacus Megaways.

Jocuri gratis păcănele electronic 2023

Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Populară Gratis Fără Depunere
Vă rugăm să rețineți, dacă nu ne veți răspunde în următoarele 7 zile, reclamația va fi închisă ca nerezolvată, ceea ce ar putea duce la deducerea ratingului cazinoului.
Jocuri Cu Pacanele Cu Fructe Gratis Online
Există bonusuri la Wild Pharao Casino.
Jocuri De Cazinou Românești Cu Mașini Electronice De Sloturi Pe Mobil Gratis

Prouniversitaria.ro

ASE: Clădirea „Mihai Eminescu”, modernizată printr-o investiție de 132 mil. lei

Contractul de realizare a proiectului „Consolidarea, reabilitarea și modernizarea clădirii Mihai Eminescu din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, B-dul Dacia nr.41, sector 1, București” a fost semnat vineri, 12 noiembrie, la sediul instituției de învățământ superior. Valoarea investiției este de 132,55 milioane lei, iar durata estimată a execuției este de 24 de luni.

Proiectul a fost depus de ASE încă din anul 2011 și a fost aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 445/2020 din 4 iunie 2020. La semnarea contractului au participat: dl. Ministru Attila CSEKE, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – finanțatorul proiectului, Manuela Irina Pătrășcoiu, Președinte Consiliul de Administrație – Compania Națională de Investiții (CNI), Daniel Pițurlea, Președinte & CEO Compania Concelex – executantul proiectului, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector, Academia de Studii Economice din București – beneficiarul investiției.

Obiectivul este inclus în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Compania Națională de Investiții, instituție sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

În urma reabilitării integrale, clădirea „Mihai Eminescu”, construită în urmă cu peste 50 de ani, va deveni un spațiu de învățământ universitar performant, la standardele cele mai înalte de siguranță și funcționalitate, cu amfiteatre, laboratoare și spații conexe dotate cu mobilier și tehnică de calcul ultramoderne, care vor conferi o calitate superioară procesului didactic, se arată într-un comunicat transmis de ASE.

Prin obiectivele sale de investiții, proiectul va contribui la creşterea duratei de viață a clădirii și punerea acesteia în siguranță din punct de vedere seismic, conform cu cerințele normativului P100-3/2008, creşterea performanţei energetice a clădirii, scăderea costurilor cu energia termică prin reabilitarea termică a imobilului, menționează comunicatul citat.

Situată ultracentral, în zona Pieței Romane, clădirea are 7 săli de curs, 11 săli de seminar și 48 de laboratoare și o suprafață de 14.019 mp. „Principalii beneficiari ai realizării acestui obiectiv, care va fi finalizat în perioada în care Academia de Studii Economice din București va împlini 110 ani de existență, vor fi zeci de generații de studenți și cadre didactice ale celei mai bune universități economice și de administrație publică din Europa de Sud-Est”, au declarat reprezentanții instituției.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON