Prouniversitaria.ro

Alianţa Timişoara Universitară, prezentă la Expo Dubai 2020

Alianţa Timişoara Universitară (ATU) va fi prezentă, pentru o săptămână, începând de joi, la Expo Dubai 2020 unde, în cadrul standului Consiliului Judeţean Timiş, vor fi prezentate planuri de investiţii, oportunităţi de business, destinaţii turistice, cultură şi mediul academic.

Programul de la Expo Dubai cuprinde evenimente, întâlniri de prezentare a judeţului Timiş, proiecţii de filme, activităţi culturale interactive şi reprezentaţii artistice live. În cadrul pavilionului, vor fi disponibile mese multimedia touchscreen, precum şi ochelari de realitate virtuală şi augmentată, informează Agerpres.

Sub egida Capitalei Europene a Culturii 2023, instituţiile de cultură din judeţ îşi vor uni forţele cu mediul universitar şi mediul de afaceri pentru a convinge mii de vizitatori din întreaga lume să călătorească, să studieze sau să investească în Timiş.

Ne bucurăm să vedem că exerciţiul colaborării rodeşte şi că Timişoara şi judeţul Timiş se prezintă unite la Expo Dubai 2020. Delegaţia Timişului, din care fac parte şi reprezentanţi ai universităţilor, are responsabilitatea de a stabili premisele unor parteneriate şi proiecte ulterioare.

Rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, Florin Drăgan, preşedintele ATU

Rectorul Florin Drăgan a mobilizat resursele universităţii (infrastructura Teleuniversitatea şi specialişti), care au elaborat videoclipul de prezentare al ATU.

Alianţa Timişoara Universitară este formată din Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I” şi şi-a asumat un rol de coagulare şi dezvoltare a oraşului şi a regiunii, prin identificarea, susţinerea şi implementarea de proiecte educaţionale, de cercetare ştiinţifică şi comunitare de mare anvergură. Aceste acţiuni au iminente aplicaţii şi transformări în viaţa publică a Timişoarei, a judeţului Timiş şi Banatului, în ansamblul său şi transmite un mesaj de unitate din perspectiva învăţământului superior timişorean, ca motor al dezvoltării regiunii.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON