Cazinou nou românia

  1. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Plus bine vă arată cel mai bun mod de a utiliza rotiri bonus pentru sloturi jocuri.
  2. Cele Mai Sigure Păcănele Mobil Cazinou Fără Depozit Pentru Jucătorii Din România - În luna noiembrie a aceluiași an, s-a întors pentru a face mai multe ravagii, dar de data aceasta pe parcursul a trei zile în loc de o sesiune de maraton de 11 ore.
  3. Cazinou Online Fără Depozit Cu Bani Reali: În cele din urmă, libertatea de alegere este chintesența.

Cont pariuri online

Bonusuri Sloturi Populare Cazino 2023
Asistența prin e-mail este disponibilă prin intermediul formularului de contact online pe care îl puteți accesa prin pagina centrului de ajutor.
Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Asta a fost menționat doar în cazul în care credeți că acest recenzent nu are nicio idee despre ce tip de pește sunt, vă deranjează dacă au fost cod sau cod de cambulă au fost acolo ca o lovitură.
Apoi, există gratuit rotire marți care te 20 rotiri gratuite.

Jocuri cele mai bune 3d păcănele gratuite

Aparate De Cazinou Slot Gratis Online 2023
Jocul merge sub sunetele minunate ale apei susură.
Cele Mai Bune Blackjack Mobil Online Gratuite
Ceea ce înseamnă, desigur, este că vă puteți extinde sesiunile de jocuri de noroc, vă puteți păstra bankroll-ul și vă puteți distra mult mai mult atunci când vă adaptați strategia pentru a vă concentra pe desenarea cărților necesare pentru a crea clasamentele mai realizabile ale mâinilor de poker.
Română Blackjack Fără Depunere Noi Gratis

Prouniversitaria.ro

Studenții orădeni confirmă la Innovation Labs 2024 – Timișoara

Echipele orădene, compuse în covârșitoarea lor majoritate din studenți de la Universitatea din Oradea, au dominat prin prezența lor Hackathonul Innovation Labs – Timișoara 2024.

Demonstrându-și încă o dată apetitul pentru inovare, nu mai puțin de 30 de studenți din Oradea s-au înscris în competiția care a avut loc între 23-24 martie. „Am participat cu cinci echipe. În total, aproape un sfert dintre concurenți au fost studenți orădeni”, spune „conducătorul de lot”, conf. univ. dr. ing. Ovidiu Novac, de la Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației al Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației (FIETI).

Miza concursului, un program de mentorat pentru studenți și tineri profesioniști, este cu adevărat importantă. Early Game Ventures (EGV) va investi nu mai puțin de 500.000 de euro în echipa câștigătoare a competiției naționale dedicată startup-urilor tehnologice.

„S-a muncit pe brânci, la acest concurs. Nu a fost deloc ușor, dar suntem mândri că, an de an, noi, cei de la Universitatea din Oradea, am reușit să aducem plusvaloare la aceste competiții”, declară conf. univ. dr. ing. Ovidiu Novac, adăugând că hackathonul timișorean a durat nu mai puțin de 30 de ore.

Două dintre cele cinci echipe orădene s-au calificat în următoarea fază, cea a semifinalelor, concursului.

Echipa Save My Live, formată din Bondici Paul-Adrian, Ardelean Alexandru Daniel, Maniura Antonio-Ioan, Moraru Bogdan-Alexandru, Leah Nicu-Alexandru, studenți la Automatică și Informatică Aplicată, Calculatoare și Tehnologia Informației, ba chiar și de la Drept, au prezentat ideea unei aplicații care, conectată la o brățară specială, îl va avertiza pe purtătorul ei dacă apar tulburări de funcționare ale inimii. „Ideea acestor tineri e să se folosească de Inteligența Artificială (AI) pentru a monitoriza funcțiile cardiace, tensiunea etc. Aplicația ar emite semnale de pericol, în situația în care utilizatorul suferă o criză de inimă, spre camera de urgență a unui spital sau către numărul unic de urgențe 112”, spune coordonatorul lotului orădean.

Cealaltă aplicație selectată pentru faza următoare a concursului spune povești, dar nu oricum, ci povești personalizate. Echipa Story Buddy: Pașcalău Bianca, Szatmari Cristian, Osz Csongor, Chereji Alexandru și Matzek Vențel-Cristian a gândit o aplicație care poate să facă din oricine personaj. „Mai mult, oricine poate deveni, cu ajutorul AI, eroul principal al oricăreia dintre poveștile copilăriei. E, cu siguranță, o aplicație care stimulează imaginația”, spune conf. univ. dr. ing. Ovidiu Novac.

Deși nu „a mers mai departe”, echipa Easy Cart a prezentat o idee considerată revoluționară. „Este vorba de o aplicație dedicată cumpărăturilor, care ar putea fi utilizată în toate magazinele, pentru scanarea și plata instantanee a produselor, integrând și modul de plată, adică relația cu banca”, detaliază ș. l. dr. ing. Mihaela Novac, de la specializarea Inginerie Electrică și Calculatoare a FIETI. Echipa Easy-Cart este compusă din studenții: Negrău Adrian, Ghirdan Rebeca, Bugle Florin, Marusceac Claudiu.

EGG sau Easy Going Gains, formată din: Sabău Daniel, Cioară Naomi, Rusu Ștefan, Avasan Ștefan, Pocsi Nandor, Țicărat Andrei și Rogojan Bogdan, a propus o idee care are deja câțiva potențiali parteneri în Oradea. Aplicația ar urma să gestioneze fluxul de clienți ai sălilor de fitness.

„Printr-o simplă scanare, proprietarii pot afla care sunt aparatele cele mai solicitate și în ce intervale de timp. Aplicația îi motivează pe clienți să meargă la sală, indicându-le zilele de antrenament, intensitatea acestuia și alți parametri. În plus, studenții noștri s-au gândit și la un abonament mai flexibil, legat, nu de un interval temporal, ci de numărul de intrări ale utilizatorului”, arată conf. univ. dr. ing. Ovidiu Novac.

Echipa Easy-Park își propune să schimbe radical modul în care sunt gestionate și utilizate locurile de parcare din marile orașe. Bălaș Jasmina, Novac Antoniu, Ardelean Kevin și Țicuș Mălin vor să lanseze „o aplicație care, prin interconectarea tuturor parcărilor din oraș, să indice, cu precizie de câțiva metri, unde există locuri de parcare disponibile și să le ordoneze în funcție de distanța utilizatorului față de ele”, explică conf. univ. dr. ing. Ovidiu Novac.

„Ținem steagul sus! Sperăm să ajungem în finală și, desigur, visăm la premiul cel mare”, a mai adăugat, optimist, universitarul orădean.

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON