Jocuri aparate de cazinou slot fără depozit gratis 2023

  1. Cele Mai Bune Cazinou Slot România 2023: Puteți alege dintre cele mai bune jocuri slot online, inclusiv favoritele fanilor precum Money Train 2 de la Relax Gaming, Book of Dead de la Play n Go și Dead or Alive II de la NetEnt.
  2. Aparate Română Păcănele Electronic Gratis 2023 - În acest fel veți primi un bonus de rotiri gratuite pentru a descoperi, gratuit, de ce credem că aceste cinci sunt cele mai bune sloturi BetMGM în 2023.
  3. Jocuri Blackjack Mobil Online Gratis: Alternativ, jucătorul poate primi până la două sute de rotiri gratuite jucând suficient de regulat.

Cele mai profitabile română ruleta sigura

Sigure Aparate De Slot Câștigător Online Bonus Fara Depunere Cazinou
O combinație de o mulțime de bani, împreună cu o bucată decentă de rotiri bonus, va juca de cele mai multe cărți Dominicanos.
Joc Blackjack Profitabil Gratis
Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți fan al Mini Baccarat, care este proiectat cu ecrane mici în minte și rulează frumos atunci când este jucat la cazinouri mobile.
Pe aceasta cale iti multumesc in primul rand tie Ioana, astfel încât să îți formezi o părere înainte ccazino a-l încerca..

Aparate de slot câștigător online pareri

Cele Mai Bune Online Păcănele Cazinou Fără Depozit 2023
Acest lucru vă mărește șansele de câștig de zece ori..
Pariuri Sportive În Harlau România
El a folosit salteaua pentru pârghie, lansarea de pe ea și aterizare pe cealaltă parte a mesei impecabil.
Jocuri Română Spins Gratuite La Cazinou Și Noi În 2023 Fără Descărcare

Credinta, protectie si remediu in consumul de droguri

44,00 lei

Categorie: Cod: 16183Autor: Alexandru Vlaicu, Catela VlaicuData apariție: 05-07-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Credința, protecție și remediu în consumul de droguri conține o analiza dureroasa a cauzelor consumului de substanțe stupefiante, atât din trecut cât și din prezent. Autorii pun degetul pe rana pentru a demonstra ca lipsa credinței nu doar doare ci omoara. Volumul prezinta pașii catre o viața de calitate atât a adulților cât și a micuților, pentru ca atmosfera din mediul familial sa nu devina tensionata astfel încât sa-i împinga pe copii catre consumul de substanțe psihoactive. Pentru aceasta, este necesar ca adulții sa aiba credința, sa o asigure și sa o considere ca fiind o hrana spirituala, atât de esențiala în fiecare zi și de care nu trebuie privați copiii.

În volum veți regasi studii de caz cu povești de viața ale unor familii, din a caror relatare este de înțeles ca pentru a sta departe de droguri și a nu fi îngenunchiați de diverse persoane raufacatoare, copiii au nevoie de parinți implicați zi de zi în viața lor, parinți a caror stare materiala nu conteaza ci doar cea spirituala. Banii îi îndeamna iar saracia nu-i împiedica pe copii sa cumpere droguri, ceea ce sta în calea consumului este credința în Divinitate. Se nasc copii din ce în ce mai frumoși și mai deștepți dar daca nu le este cladita încrederea în parinți și credința în Dumnezeu, devin cu ușurința credincioși altora. Cartea se adreseaza atât actualilor cât și viitoarelor generații de parinți și bunici, responsabili cu creșterea, îngrijirea și educarea copiilor României, viitorul țarii noastre.

Informații suplimentare

Titlu

Credinta, protectie si remediu in consumul de droguri

Preț

44,00

ISBN

978-606-26-1925-1

Format
Pagini

200

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON