Nicolau Ingrid

S-a născut în anul 1978 la Constanța. Obține diploma de licență în drept la Universitatea București în anul 2001, își continuă pregătirea profesională prin absolvirea studiilor masterale în domeniul ,,Dreptul afacerilor și societatea informațională” la Universitatea ,,Ovidius” din Constanța, este doctor în drept din anul 2013.

Este cadru didactic titular în cadrul Universității ,,Spiru Haret”, Facultatea de Științe Juridice și Economice Constanța, din anul 2002, parcurgând ierarhiile academice pas cu pas, începând cu cel de preparator, apoi asistent universitar la disciplinele Dreptul Mediului și Dreptul Muncii. Predă disciplinele Dreptul Mediului și Protecția Internațională a Drepturilor Omului în calitate de lector univ. dr. din anul 2008.

Are o bogată activitate științifică, publicând de-a lungul timpului mai multe cursuri universitare și studii în reviste de specialitate și în cadrul unor conferințe naționale și internaționale. Desfășoară o activitatea academică și managerială intensă deținând funcția de Director Program Drept și membru în Consiliul Facultății.Afișez toate cele 4 rezultate

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON