Elena Enciu

A absolvit Facultatea de Litere a Universității ,,Ovidius” din Constanța, cu dubla specializare limba și literatura engleză-limba și literatura spaniolă, iar în anul 2013 a obținut diploma de master în Studii Anglo-Americane în cadrul aceleiași universități. În anul 2023 a obținut Diploma de doctor în Filologie, cu distincția Magna Cum Laude.
În prezent, este profesor titular de limba engleză la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Constanța, cu gradul didactic I în derulare și gradul didactic II obținut în anul 2022, și profesor lector al Centrului Județean de Excelență din Constanța, unde pregătește grupe de elevi capabili de performanță.
Numeroasele cursuri de perfecționare urmate în țară și în străinătate, schimburile de experiență la care a participat în cadrul proiectelor Erasmus+, dar și pasiunea pentru activitatea de profesor în mediul preuniversitar, au determinat-o să se implice în implementarea și promovarea unor metode inovative de predare, precum metodele Agora și Gamification.Afișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON