Cristina Niculescu-Ciocan

Cristina Niculescu-Ciocan este filolog și membru al comunității academice din 2008. Fiind absolventă a unui program de studii de licență și unul de studii masterat în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, a început cariera didactică universitară, urmând totodată studiul masteral in management educațional și un program de studii de doctorat în Filologie.
Este autorea multor articole științifice referitoare la literatură, lingvistică, terminologie, cultură, comunicare și didactică, a unei cărți despre terminologie, a unor suporturi de curs pentru limbi străine, autoare și co-autoare de manuale universitare și membră a unor comitete științifice universitare.
Programele europene de schimb de experiență au adăugat noi perspective și metode de predare în funcție de specificul fiecărei materii de studiu, dar și posibilitatea de a oferi sugestii pentru îmbunătațirea ofertei academice a universităților europene. Predă cursuri în domeniile: literatură, comunicare, lingvistică, terminologie și studii culturale.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ
2008 – în prezent: activități de predare și organizare a unor manifestări șttințifice (Universitatea Româno-Americană, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”)
2018 și 2019 – activități de tip “Staff Mobility for Teaching Assignment” în cadrul Universității din Messina și a Universității Sapienza din Roma

EDUCAȚIE
2017 – 2018: cursuri de formare continuă în domeniul cercetării științifice
2015: cursuri de formare continuă în cadrul Academiei de Studii Economice din București
2011 – 2012: stagiu de cercetare în cadrul Universității din Bologna
2009 – 2012: studii de doctorat în domeniul Filologie în cadrul Universității din București
2008 – 2010: studii de masterat în Management educațional
2005 – 2006: studii de masterat în Lingvistică
2001 – 2005: studii de licență în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din BucureștiAfișez singurul rezultat

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON