Voci si voci…

18,00 lei

Categorie: Cod: 8433Autor: Bisericanu MihaiData apariție: 02-07-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cuvintele… sunt poate arma cea mai puternica pe care o avem la dispozitie: prin intermediul cuvintelor putem determina pe cineva sa rada sau sa planga, sa viseze sau sa sufere, putem oferi unei persoane momente de fericire sau de disperare. Sunt puterea prin care noi cream sau distrugem.

Orice Cuvant are o frecventa vibratorie si atrage o energie asupra celui care il rosteste. E bine sa folosim doar cuvinte de inalta vibratie si sa le evitam pe cele de joasa vibratie. Cuvintele ne reprezinta in plan subtil, sunt cartile noastre de vizita.

Singura putere mai rapida si mai activa decat Cuvantul este Gandul. Iti faci rau atat tie cat si celorlalti daca intretii ganduri rele. Gandurile reprezinta cea mai vie si subtila forta a Omului. Toate cuvintele pe care le rostim sau le gandim creeaza realitatea noastra materializandu-se. Mesajul unei fraze pe care o transmitem cuiva se constituie sub forma unei energii pe care primitorul (ascultatorul) o decodifica in felul sau propriu. Cuvantul rostit fara forta gandului nu ajunge sa se implineasca, dar poate produce rau daca e negativ (cu vibratii joase).

Cuvintele sunt energii cu modulatii aproape infinite. Vorba odata rostita, zboara. Se propaga. Se adreseaza. Este o putere care parcurge spatiul si actioneaza instantaneu. Orice repros reprezinta un program de distrugere al celui caruia ii este adresat.

In cele ce urmeaza, ma voi ocupa indeosebi de Cuvantul rostit, elementul primar al comunicarii intre oameni, sub toate formele sale sintactice, morfologice si chiar spectrale, care impreuna constituie de atatia mii de ani mirajul Artei Actorului.

Informații suplimentare

Titlu

Voci si voci…

Preț

18,00

ISBN

978-606-647-763-5

Format

A5

Pagini

128

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Voci si voci…”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON