Un sfert de secol de invatamant universitar economic la Targoviste

0,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 382407Autor: Duică Mircea Constantin, Radu Valentin, Stegăroiu IonData apariție: 07-06-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Anul 2017 marcheaza momentul aniversarii a 25 ani de la inființarea Universitații „Valahia” din Targoviște. Necesitatea inființarii acestei universitați se datoreaza schimbarilor survenite, dupa anul 1989, in dezvoltarea economico-sociala și culturala a municipiului Targoviște și a județului Dambovița. Toate acestea au determinat reconsiderarea rolului economistului in viața sociala, din perspectiva eficienței și rentabilitații care stau la baza oricarei activitați economice. Inca de la inceput Facultatea de Științe Economice s-a angajat pe drumul greu, dar frumos și nobil, al dezvoltarii universitații noastre, din perspectiva unui invațamant superior, modern și intr-un spirit antreprenorial.

Universitatea, la aproape 25 de ani de existența, se maturizeaza, procesul de stabilizare se apropie de final și urmeaza procesul de consolidare. Ne maturizam (sau imbatranim) și noi odata cu ea. In același timp, pretențiile tuturor au crescut. Exista dorințe și aspirații diferite de la coleg la coleg, dar cu toții ne dorim o universitate care sa se individualizeze in spațiul academic. Iar pentru aceasta mai sunt multe lucruri de facut (de fapt, intotdeauna va mai fi ceva de facut). Avem nevoie de un Campus modern și bine dotat, avem nevoie de servicii de inalta calitate pentru studenți, avem nevoie de o imagine buna a universitații.
Sunt convins și am certitudinea ca intregul corp profesoral și studenții de la Facultatea de Științe Economice sunt angrenați in acest demers. Faptele o dovedesc, in acest sens.
Cu aceasta ocazie, felicit Facultatea de Științe Economice pentru realizarile de pana acum, dar sunt increzator ca aceste rezultate se vor multiplica in folosul universitații, ca entitate de invațamant superior de prestigiu.
La mulți ani!

Rector Conf. univ. dr. Calin Dinu OROS

Informații suplimentare

Titlu

Un sfert de secol de invatamant universitar economic la Targoviste

Preț

0,00

ISBN

978-606-26-0768-5

Format

B5

Pagini

152

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Un sfert de secol de invatamant universitar economic la Targoviste”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON