Turk uygarligi 1. Pratik turkce

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 88887Autor: Ismail NilghiunData apariție: 08-03-2012

Descriere

Intr-o universitate, pe un mare panou statea scris: „Deschide cartea, ca sa inveti ce au gandit altii; inchide-o ca sa gandesti tu insuti”.
In spiritul acestei cugetari intelepte imaginati-va ca:
Aceasta carte poate fi o margea din salba micilor bucurii ale vietii;
Aceasta carte poate fi o floare care a inflorit fara sa o priveasca nimeni;
Aceasta carte poate fi un pom care a rodit fara sa se intrebe cine va manca roadele sale;
Aceasta carte poate fi o provocare prin care indrazneala de a visa a adus-o in fata omului creator pentru a-i incerca entuziasmul.
In fond, ea este o carte pragmatica, utila pentru oricine vrea sa devina un alt om invatand limba materna a altor oameni, din alt spatiu cultural: TURCIA.
Se spune ca rostul unei carti este de a bucura spiritul sau de a informa. Menirea acestui curs practic este de a inspira. Faptul ca ati intrat in posesia lui ne da de inteles ca vreti sa deveniti alt om. Adica sa mai invatati o limba. Limba turca.
Faceti parte dintre norocosii vietii care sunt gata sa intreprinda o schimbare.
Acceptand ca aceasta carte ne inspira si ne ravaseste sentimentele fata de semenii nostri asi putea spune ca o parcurgere a ei incepe sa reaprinda flacara sperantei, entuziasmului si ambitiilor noastre.
Indiferent care este motivatia actiunilor voastre, dragi prieteni cititori, va rog sa acordati o atentie neconditionata acestei carti. Am rugamintea s-o duceti la bun sfarsit, nu doar s-o incepeti, lasand-o uitata pe birou.
Semenii nostri ne vor aprecia viata nu dupa lucrurile pe care le-am inceput ci functie de cele pe care le-am desavarsit prin munca asidua depusa.
Cei care viseaza la o viata mai buna nu ignora niciodata cartile care ar putea sa-i conduca spre un alt univers.
Citind sau studiind carte dupa carte, vom constata ca lectura devine o conditie pentru toti cititorii care doresc sa-si depaseasca limitele si conditia de viata.
Obiceiul de a citi, de la poezie pana la un tratat de biologie, de la biografiile unor oameni celebri si pana la cursuri de initiere sau aprofundare a unei limbi straine, constituie calea prin care tinem ignoranta la distanta. Si va mai dau un sfat: nicio carte nu este prea costisitoare pentru ca acest cost nu se compara niciodata cu pretul ignorantei!
Am retinut o cugetare dintr-o carte: „Ca sa induram prezentul, trebuie sa ne amintim trecutul si sa visam lucruri care se vor intampla in viitor”.
Iar cand veti citi aceasta cugetare sa stiti ca nu doar visez sa invat limba turca. Am trecut la actiune. Pentru ca doar daca stii si nu faci nimic, nu stii nimic.

prof. univ. dr. Alexandru TASNADI
Satu Mare, 14 octombrie, 2011

Informații suplimentare

Titlu

Turk uygarligi 1. Pratik turkce

Preț

20,00

ISBN

978-606-647-010-0

Format

Academic

Pagini

187

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turk uygarligi 1. Pratik turkce”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON