Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management

21,00 lei

Descriere

Totul se schimba. Totul se transforma. Noile abordari manageriale și noile tehnologii disruptive vor modifica modul in care funcționeaza societatea in general, și business-urile in special, vor schimba modul in care este gandita strategia organizaționala, și fac ca modificarile survenite sa devina noul normal in era digitala.

Companiile de top de astazi fac din inovație și din crearea, acumularea și diseminarea de cunoștințe o parte fundamentala a strategiei lor. Pe masura ce ritmul schimbarii este din ce in ce mai alert și amenințarea cu transformarile disruptive devine noul normal, companiile trebuie sa aiba o abordare centrata și eficienta a inițiativelor de management.

Toate acestea inseamna o repoziționare a organizațiilor mediului de afaceri modern fața de noi modalitați de stimulare a capitalului intelectual.

Modelele noi și autentice de management fac ca noul normal, cel al transformarilor disruptive, sa vina in intampinarea organizațiilor moderne, mai ales prin inovare, cunoștințe și performanța in cadrul strategiilor de management. O stare de maturitate personala, curiozitate intelectuala (deschidere, viziune a intregului, flexibilitate, etc.), și in special una de empatie, transforma capitalul uman in contribuitori la formarea de atitudini și comportamente care duc nu doar la performanța organizaționala, ci și la obținerea avantajului competitiv intr-o era disruptiva.

Informații suplimentare

Titlu

Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management

Preț

21,00

ISBN

978-606-26-1375-4

Format

A5

Pagini

148

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Transformarile disruptive: noul normal Inovare, cunostinte si performanta in strategiile de management”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON