Jocuri de noroc la distanta

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Aici este vorba de volatilitatea jocurilor, care poate fi scăzută, medie sau mare..
  2. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis - Jucătorii noi pot obține codul nostru exclusiv de bonus fără depunere pentru a începe să joace la LV Bet fără a fi nevoie să depuneți.
  3. Cazinou Online Cu Bonus De Depunere: Keno online, precum și keno pe uscat, utilizează RNG-Generator de numere aleatorii - pentru a crea secvențe de numere pentru desenarea numerelor.

Jocuri păcănele mobil cazinou fără depozit gratis 2023

Gratis Română Blackjack Fără Depunere
Un joc în care nici casa, nici jucătorii nu au un avantaj distinct.
Jocuri Slot Gratis 2023
Mai jos veți găsi o listă extinsă a recomandărilor noastre de sloturi.
Sloturile Offline sunt o soluție excelentă dacă nu sunteți sigur de disponibilitatea unei conexiuni la internet.

Cazinou fără depozit rotiri gratuite fara depunere

Bani Din Cazinou Fără Depozit
Mărturia susține, de asemenea, că unele butoane au fost dezactivate pentru a reduce alegerea consumatorilor cu privire la cât de mult pariază, determinând Autoritatea de reglementare a cazinoului din stat să comande remedieri.
Blackjack Pentru Bani 2023
Caracteristicile bonus ale Legend of Cleopatra Megaways pot fi împărțite în trei segmente distincte, și anume funcția collapsing, caracteristica Scarab multiplicator și caracteristica Bonus Free spins.
Calendar Deschidere Cazinouri În Timișoara Și Jocuri Disponibile

Termotehnica si echipamente termice

45,00 lei

Categorii: , Cod: 13976Autor: Tsakiris CristianData apariție: 09-03-2022 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea intitulata Termotehnica și echipamente termice, este un curs ce se adreseaza studenților anului II, licența, cu specializarea Inginerie economica industriala, care pot parcurge fundamentele disciplinei și aplicații in echipamente intalnite in industrie, construite in spiritul protejarii mediului.
Prima parte a cursului, de factura teoretica, definește sistemele termodinamice, principiile de funcționare ale acestora și marimile fizice cu unitațile de masura in domeniul mecano-caloric. Se studiaza echilibrul termic, bilanțul de energie, schimbul de energie in mașinile termodinamice și imposibilitatea atingerii limitei de zero absolut pentru temperatura.
A doua parte a cursului, aplicativa la mașini termice, se refera la alcatuirea și funcționarea motoarelor convenționale, a motorului Stirling, a pompelor de caldura și a turbinelor de gaze și vapori, cu eficiența energetica avansata. Se studiaza transmiterea difuzionala și convectiva de caldura, cu aplicație la schimbatoare.

Informații suplimentare

Titlu

Termotehnica si echipamente termice

Preț

45,00

ISBN

978-606-26-1363-1

Format

Academic

Pagini

158

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termotehnica si echipamente termice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON