Sustenabilitatea, factor de succes pentru intreprinderile mici si mijlocii. Exemple de bune practici

33,00 lei

Descriere

Noutatea lucrarii rezida din asocierea celor doua domenii importante, dezvoltarea durabila și activitatea intreprinderilor mici si mijlocii, asociere care confera noi conotatii, ce evidențiaza poziția ștachetei la care trebuie ridicata problematica managementului in general si a managementului IMM-urilor in particular, in lumea contemporana și mai ales in contextul agravant generat de situațiile de criza.

Lucrarea se adreseaza atat specialistilor din domeniu, dar si decidentilor din organizațiile partenere IMM-urilor, avand ca obiectiv rezolvarea principalelor dificultati cu care se confrunta IMM-urile astazi. In incercarea noastra de a trata cat mai realist problemele fundamentale ale managementului durabil in cadrul IMM-urilor, speram ca aceasta lucrare va constitui o lectura utila pentru cei interesați de intreprinderile mici și mijlocii și de managementul sustenabil al acestora, constituind un instrument frecvent utilizat de practicienii din aceste organizații sau din organizațiile partenere, și totodata un instrument actual si de perspectiva pentru economia si societatea romaneasca.

Informații suplimentare

Titlu

Sustenabilitatea, factor de succes pentru intreprinderile mici si mijlocii. Exemple de bune practici

Preț

33,00

ISBN

978-606-26-1538-3

Format

Academic

Pagini

170

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sustenabilitatea, factor de succes pentru intreprinderile mici si mijlocii. Exemple de bune practici”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON