Subiectele specifice diplomatiei publice

55,00 lei

Categorii: , Cod: 14124Autor: Micu GabrielData apariție: 11-05-2022

Descriere

Subiectele specifice diplomației publice este lucrarea dedicata cercetarii evoluțiilor, inregistrate in practica diplomatica din era globalizarii, marcata de profunde transformari socio-politice, care au efecte notabile asupra modului in care statul și oficialii guvernamentali, se raporteaza la cetațeni, la ființa umana in general.

In aceasta lucrare autorul analizeaza actorii specifici diplomației publice pe care ii examineaza dintr-o perspectiva holistica, in care imbina abordarile istorice cu cele politice și cu cele sociale.

Ceea ce constituie un element important și deosebit de util pentru cititor este maniera comparativa in care sunt prezentate opinia publica și societatea civila, oferind multiple puncte de convergența ale celor doua concepte, dar și aspecte care le individualizeaza.

Totodata cele doua paliere de analiza, interna și externa, sunt de natura sa ofere o imagine completa a fiecaruia dintre cele doua concepte, evidențiindu-se in ambele cazuri diferențele specifice determinate de nivelul de analiza.

Informații suplimentare

Titlu

Subiectele specifice diplomatiei publice

Preț

55,00

ISBN

978-606-26-1440-9

Format

A5

Pagini

272

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Subiectele specifice diplomatiei publice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON