Studiul materialelor. Lucrari practice

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9586Autor: Varlan Florentina Cătălina, Vîlciu IrinaData apariție: 03-12-2015

Descriere

Lucrarea Studiul materialelor. Lucrari practice se adreseaza studentilor facultatii de Inginerie Manageriala si a Mediului, punandu-le la dispozitie notiuni teoretice, practice si de calcul la nivelul cerintelor actuale, dar si de viitor privind constructiile si domeniile de utilizare ale materialelor necesare in domeniul auto, electrotehnica, electronica, medical, etc.
Modul de prezentare al lucrarii a urmarit in principal accesibilitatea studentului la informatiile prezentate, precum si intelegerea notiunilor teoretice si practice necesare pentru finalizarea fiecarei lucrari de laborator, precum si la rezolvarea problemelor.

Lucrarea Studiul materialelor. Lucrari practice isi propune sa ofere studentilor cunostintele necesare care stau la baza recunoasterii mai multor tipuri de materiale metalice dupa simbolizare, aspect, culoare, magnetism, precum si analiza macroscopica si microscopica a diferitelor tipuri de materiale metalice; cunoasterea compo¬nentelor microscopului metalografic, precum si elementele componente ale acestuia.
Prezenta lucrare, prin continutul sau este utila si pentru specialisti proiectanti si din sectoarele productive, oferindu-le informatii necesare in activitatea lor.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Studiul materialelor. Lucrari practice

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0441-7

Format

Academic

Pagini

180

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Studiul materialelor. Lucrari practice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON