Studiul materialelor indrumar de laborator

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 7616Autor: Vîlciu IrinaData apariție: 28-08-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea Studiul materialelor indrumar de laborator se adreseaza studenților facultații de Inginerie Manageriala și a Mediului, punandu-le la dispoziție noțiuni teoretice și practice la nivelul cerințelor actuale, dar și de viitor privind construcțiile și domeniile de utilizare ale materialelor necesare in domeniul auto, electrotehnica, electronica, etc.

Modul de prezentare al lucrarii a urmarit in principal accesibilitatea studentului la informațiile prezentate, precum și ințelegerea noțiunilor teoretice și practice necesare pentru finalizarea fiecarei lucrari de laborator.

Lucrarea Studiul materialelor indrumar de laborator iși propune sa ofere studenților cunoștințele necesare care stau la baza recunoașterii mai multor tipuri de materiale metalice dupa simbolizare, aspect, culoare, magnetism, precum și analiza macroscopica și microscopica a diferitelor tipuri de materiale metalice; cunoașterea componentelor microscopului metalografic, precum și elementele componente ale acestuia.

Prezenta lucrare, prin conținutul sau este utila și pentru specialiști proiectanți și din sectoarele productive, oferindu-le informații necesare in activitatea lor.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Studiul materialelor indrumar de laborator

Preț

20,00

ISBN

978-606-647-633-1 

Format

Academic

Pagini

156

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Studiul materialelor indrumar de laborator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON