Studiu asupra managementului performant in cadrul Clubului Sportiv Univeristatea Arad

22,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8561Autor: Șerban OvidiuData apariție: 01-09-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea Studiu asupra managementului performant in cadrul Clubului Sportiv Univeristatea Arad reprezinta o contribuție personala privind determinarea caracteristicilor mediului organizațional specific Clubului Sportiv Universitatea din Arad. Din aceasta perspectiva am considerat ca managementul unei organizații sportive trebuie sa raspunda unor deziderate ce decurg din raspunsuri la urmatoarele intrebari (cu urmatoarele elemente de suport) : cum se organizeaza un club sportiv universitar? (obiectivele: „ce vrem sa facem?”; activitațile: „ce vom face pentru atingerea obiectivului?”; resursele: „cu ce?”, „cu cine?”, „in cat timp?”; procesul: „cum?”; optimizarea: „cat mai bine”); cum funcționeaza organizația sportiva? ,(autonomia, adaptabilitatea, organizarea, planul incluziunea); cu ce mijloace se conduce organizația? (informația, verificarea, decizia, motivarea, controlul).

In cartea Studiu asupra managementului performant in cadrul Clubului Sportiv Univeristatea Arad se demonstreaza ca zona managementului performant este spatiul in care pot avea loc diferentieri majore, atat intre cluburile sportive universitare, cat si intre acestea si alte organizatii care promoveaza performanta sportiva. Implementarea in practica conducerii a unei strategii de promovare a performanței manageriale in scopul imbunatațirii activitații și ameliorarii unor disfuncții a fost realizat in cadrul unui experiment longitudinal de tip managerial in cadrul CSU Arad pe parcursul unui an calendaristic. Demersul de cercetare din aceasta carte se inscrie in contextul necesitații imbunatațirii continue și al ridicarii calitații manageriale și organizaționale din cadrul cluburilor sportive universitare.

Informații suplimentare

Titlu

Studiu asupra managementului performant in cadrul Clubului Sportiv Univeristatea Arad

Preț

22,00

ISBN

978-606-26-0064-8

Format

Academic

Pagini

156

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Studiu asupra managementului performant in cadrul Clubului Sportiv Univeristatea Arad”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON