Jocuri blackjack fără depunere cu fructe gratis

  1. Blackjack Fără Depunere 777 Gratis: Unul trebuie să se întoarcă la 2023 pentru Scotlands ultimul succes turneu și, desigur, Italia este încă încearcă să rupă rață sale.
  2. Cel Mai Bun Site De Cazinou Online - Cu toate acestea, dominația Paradise Poker pe piață sa dovedit a fi de scurtă durată prea.
  3. Cazinouri Online Gratuite: Prima modalitate de a vă proteja de hackeri și escroci de phishing este să utilizați parole puternice ușor de reținut.

Jocuri cele mai bune ruletă electronica gratis noi

Jocuri Ruletă Populară Gratuite În 2023 Pe Internet
Iată o privire la programul complet WSOP.
Sloturi Gratuite Online Fără Necesitatea Unui Depozit
Pariul de cărămidă este victorios dacă rola lovește șapte sau unsprezece și pierde dacă trăgătorul aruncă două, trei, cinci, nouă sau doisprezece.
Dezavantajul acestor freebies este că de obicei au jackpot-uri mai mici decât cele plătite.

Aparate cele mai bune ruletă electronica

Bonus De Pornire Inregistrare Cazinou Fără Depozit
Unii jucători se pot plânge de un pachet de jocuri neeligibile, dar în general nu ar trebui să vă deranjeze.
Bonus Fara Depunere Ruletă Populară
Bonusurile Cashback, promoțiile personalizate, cadourile de ziua de naștere, punctele de loialitate și un manager de cont personal sunt doar câteva dintre avantajele disponibile pentru jucătorii VIP.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit În Anul 2023

Sociologie generala

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10453Autor: Gheorghe RaduData apariție: 01-03-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cursul de fata se adreseaza celor care vor sa cunoasca ceva mai mult despre logica teoretica si practica metodelor de cercetare sociala. Nu vom incerca numai o trecere in revista a marilor paradigme ale sociologiei, a marilor scoli care au fundamentat stiinta sau o clarificare asupra celor mai importante teme lansate de valoroși cercetatori ai realitatii sociale. In egala masura vom incerca sa obținem și mai multa libertate in exercitiul de intelegere a lumilor sociale in care traim. De altminteri, veti sesiza ca foarte multe dintre enunturile intalnite in capitolele urmatoare deja le cunoasteti. Ne vom stradui impreuna sa patrundem (cautand raspunsurile adecvate) mai departe de anumite frontiere, practic geamanduri invizibile care inca va solicita un anumit tip de pasaport, un fel de certificat de recunoastere a abilitatilor necesare trecerii dincolo de acestea.

V-ati intrebat vreodata care sunt mecanismele care lucreaza la asigurarea combustibilului necesar conservarii drumului social al omului prin istorie? Ce experiente istorice ne determina sa reactionam uneori la fel, cand suntem impreuna? Pe parcursul capitolelor urmatoare vom incerca sa raspundem si la aceasta intrebare si sa discutam impreuna inclusiv despre existenta unor mecanisme subtile de transmitere a credintelor si conventiilor. Pentru ca aproape tot ceea ce stim si asigura debitul bazinelor noastre cu cunostinte isi are izvorul in functionarea acestor mecanisme. Dispunem ca fiinte umane de cunostinte care nu sunt numai rodul propriilor noastre descoperiri sau consecinte ale experientelor noastre personale. In multe dintre cazuri sunt pur si simplu acumulari de date care au la baza increderea. Si nu gresim cu nimic, nu vedeti in acest lucru o deficienta in arta cunoasterii.

Earl Babbie arata ca „bazele cunoasterii sunt bazate pe consens” . Foarte multe aspecte ale lumilor sociale le structuram, pentru a ne fi utile, bazandu-ne pe incredere si nimic mai mult. De asemenea, multe dintre aspecte le stim si datorita „expertilor” sau traditiei. Sau chiar din observatii personale. Vom mai invata pe parcursul acestui curs ca sunt situatii cand propriile noastre experiente, conventii si credinte circula cateodata pe „contrasens”, riscand sa se ciocneasca si sa intre in conflict, cu ceea ce, la randul lor, cunosc ceilalti. Vom observa ca nu de puține ori, in astfel de situatii, unii dintre noi au tendinta de a abandona propriile credinte in favoarea celor comune și se repliaza in interiorul cercului asigurat de acestea, mizand in mod paradoxal ca in acest fel sunt mai bine protejati. Referindu-ne strict la situatia descrisa, cine credeti ca are dreptate: cei care renunța la vechile convenții sau cei care pur simplu pur le conserva, reflectand mai degraba asupra circumstanțelor care preseaza spre schimbare? Cum putem afla care este raspunsul corect? Dupa cum veti avea posibilitatea sa observati, acest curs isi propune sa se aplece asupra raspunsurilor oferite de tipologia celei de a doua intrebari.

Informații suplimentare

Titlu

Sociologie generala

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0722-7

Format

Academic

Pagini

212

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sociologie generala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON