Aparate de slot câștigător gratis online

  1. Jocuri Online Română Ruletă Clasică Și Variante Moderne În Anul 2023: De asemenea, oferă utilizatorilor mulți furnizori de software diferiți.
  2. Toate Cazinourile Online Romania - Vă rugăm să verificați regulile de pe site-ul oficial al CasinoChan.
  3. Câștiguri Din Spins Gratuite La Cazinouri Online În 2023: Little River Band of Ottawa indieni au urmărit deschiderea unui cazinou off-rezervare în Fruitport Township din 2023.

Come vincere a blackjack online

Rotiri Gratuite Online La Cele Mai Noi Jocuri De Ruletă Populară Din 2023
Dublarea este oferit atunci când sunt tratate o pereche de cărți.
Ruletă Mobilă Sigura Cazinou
Dacă doriți să obțineți maximum de a juca jocuri de bingo, atunci trebuie să fie extrem de selectiv atunci când vine vorba de un depozit de bingo scăzut.
Dacă sunteți în continuare în căutarea pentru mai multe informații, vom oferi că în alte comentarii, de asemenea.

Joc sloturi gratis

Cele Mai Bune Site-Uri De Cazinou În România
Cu jocuri demonstrabil corecte, puteți fi sigur că cazinoul nu poate rig jocul împotriva ta, ca toate datele sunt transparente și disponibile pentru toată lumea pentru a vedea.
Cele Mai Bune Ruletă Noi
Cele mai multe cazinouri online fără descărcări în Canada va avea, de asemenea, o selecție de joc care vine cu descărcări.
Cele Mai Bune Jocuri Slot Gratuite

Serviciile sociale in Romania. Stare de fapt si provocari. Servicii de locuire sociala

15,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10913Autor: Blaj (Neculau) Georgiana, Buligescu Bianca, Marin Monica, Stănculescu Manuela SofiaData apariție: 11-01-2018 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In Romania exista deja un spectru larg de politici, programe si interventii sectoriale care vizeaza reducerea saraciei si excluziunii sociale. Eficacitatea acestora este insa limitata de finanțarea insuficienta, coordonarea deficitara, precum și lipsa de echilibru intre beneficii și servicii sociale. Avand in vedere corelarea puternica a saraciei cu excluziunea sociala, combaterea acestor fenomene necesita o schimbare de paradigma centrata pe dezvoltarea serviciilor sociale și coordonarea intervențiilor la toate nivelurile. In acest context, cercetarea de fața se concentreaza pe analiza starii de fapt și recomandari de politici care vizeaza dezvoltarea serviciilor sociale.

Din multitudinea de servicii sociale existente, prezentul raport se ocupa de locuirea sociala. Studiul este organizat in patru capitole. Primul capitol pune in discuție locuirea sociala ca un drept fundamental. Al doilea capitol prezinta politicile de locuire sociala in Europa și in Romania. Capitolul include patru secțiuni care intr-o prima versiune au facut parte din referatul de doctorat „Locuire sociala in context: Politici și oameni” realizat in 2016 de Georgiana Blaj (Neculau). Capitolul al treilea coboara de la nivelul cadrului național de politici și programe aferente sectorului locuirii la nivel local, caci autoritațile locale dețin și gestioneaza efectiv fondul de locuințe pentru grupurile sarace și vulnerabile (locuințele cu caracter social). Astfel, capitolul 3 are in vedere strategiile locale și fondurile disponibile pentru intreținerea și dezvoltarea stocului existent de locuințe cu caracter social. In final, capitol 4 recapituleaza principalele concluzii și recomandari pentru imbunatațirea serviciilor de locuire sociala in Romania și punerea efectiva in practica a dreptului fundamental la locuire adecvata, mai ales pentru populația saraca și vulnerabila.

 

Informații suplimentare

Titlu

Serviciile sociale in Romania. Stare de fapt si provocari. Servicii de locuire sociala

Preț

15,00

ISBN

978-606-26-0855-2

Format

Academic

Pagini

108

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Serviciile sociale in Romania. Stare de fapt si provocari. Servicii de locuire sociala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON