Cele mai profitabile română ruletă populară

  1. Blackjack Sigur Cu Bani Reali: Bonusurile trebuie să fie toate pariate 35x și câștigurile din rotiri 50x înainte ca orice să poată fi retras.
  2. Jocuri Ruletă Online Gratis - Jucătorii cărora le place să joace sloturi online vor aprecia oferta de rotiri gratuite ale sloturilor.
  3. Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023: Faceți cunoștință cu oamenii din spatele 32Red oferă o istorie completă a directorilor din spatele acestei organizații.

Aparate de 3d slot spins gratuite online 2023

Ruletă Populară Noi
Când ne uităm la întrebarea cum funcționează sloturile de cazino, am văzut că jocurile oferite de cazinourile cu reputație și licență sunt corecte și sigure, datorită tehnologiei de generare a numerelor aleatorii utilizate de dezvoltatorii de software și cazinouri și reglementate de organisme independente.
Cazinou Online Cu Runde Gratuite Fără Depunere
Lista noastră de cazinouri aprobate este actualizată în mod regulat pentru a vă asigura că toate sunt încă valabile și alegeri bune pentru a vă bucura de jocurile preferate.
GoPros Live casino este condus de dealeri prietenoși și profesioniști care ar putea răspunde la orice întrebare pe care o aveți despre joc.

Păcănele gratis noi

Bonusuri Cazinouri Online România
După plusare, următorul jucător trebuie să egaleze această sumă plusată (prin urmare, trebuie să egaleze suma ultimei plusări).
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023
Noțiuni de bază direct la masă și plasarea de pariuri sau chips-uri va face sa te simti ca joci într-un cazino real.
Pariuri La Sloturi Online

Schimburi si schimbari globale

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10248Autor: Butiseacă Alexandru, Folcuț Ovidiu, Jora Octavian-DragomirData apariție: 07-01-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Prezentul demers a prins contur, in principal, ca urmare a numeroaselor insistențe ale mai tinerilor mei colegi, editorii volumului – Alex si Tavi – de a așterne pe hartie, intr-o forma elaborata, opiniile fiecaruia dintre noi, cu privire la o problematica destul de controversata. Aș dori sa subliniez, de la bun inceput, ca in pofida ”rezistenței” mele la numeroasele ”provocari” ale colegilor mei, aceștia s-au dovedit extrem de tenace și m-au convins, finalmente, ca am obligația profesionala de a le fi alaturi in acest demers, iar argumentele mele referitoare la timpul pe care l-as putea aloca acestei acțiuni, evident insuficient raportat la complexitatea demersului, s-au dovedit mai puțin puternice, comparativ cu argumentele și determinarea lor. In același context, aș dori sa le mulțumesc amandurora (și) pentru eforturile deosebite pe care le-au depus pentru a fi posibila aceasta apariție editoriala și pentru faptul ca nu s-au lasat descurajați de obstacolele intampinate.

Un cuvant aparte de recunoștința as dori sa adresez domnului profesor Dumitru Miron, care a acceptat sa scrie prefata acestui volum, in stilul inconfundabil al domniei sale și de la care am invațat, pentru prima data, nu doar o parte dintre tainele comerțului internațional, ci și ca trebuie sa fii mentor pentru generațiile urmatoare, indiferent ca acestea sunt generații de studenți sau de colegi mai tineri, care au ales sa imbrațișeze o cariera academica, la nivel universitar.

Marturisesc ca am fost preocupat de faptul ca un demers editorial cu un numar mare de autori, destul de diferiți, din mai multe puncte de vedere, nu va fi ușor de dus la bun sfarșit, iar omogenitatea volumului intr-o atare diversitate culturala, conceptuala etc. va fi dificil de obținut, iar in lipsa unui fir logic pe parcursul intregii lucrari, aceasta ar putea ramane doar o simpla inșiruire de puncte de vedere individuale, dar fara o legatura logica evidenta. Consider totuși, ca prin eforturile susținute ale autorilor și editorilor s-a reușit creionarea unei integrari de ansamblu a componentelor acestui proces, dar las la latitudinea cititorilor sa aprecieze daca acest efort a reușit intr-o masura rezonabila sau intr-o eventuala ediție revazuta și adaugita, aceste eforturi ar trebui sporite, cu rezultate pe masura.

Apariția acestui volum intr-un moment in care pare, mai evident decat in orice alta perioada, ca traim vremuri deosebit de interesante, cu schimbari majore la nivel regional și global se poate constitui intr-un eventual interes suplimentar pentru parcurgerea unei astfel de lucrari, iar abordarea plurivalenta și transdisciplinara a problematicii analizate ar putea sa reprezinte un avantaj suplimentar pentru cititori, care vor avea posibilitatea sa exploreze fațete diferite ale acelorași concepte și sa poata astfel sa compare opiniile autorilor, cu propriile accepțiuni, intrand astfel intr-un dialog, mai mult sau mai puțin direct cu aceștia

Prof. univ. dr. OVIDIU FOLCUT

Informații suplimentare

Titlu

Schimburi si schimbari globale

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0575-9

Format

A5

Pagini

290

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Schimburi si schimbari globale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON