Puterea economica in istoria lumii. De la Marele Rift preistoric la Marele Razboi din 1914. Volumul I

67,00 lei

Descriere

Lucrarea ,,Puterea economica in istoria lumii” reprezinta o cercetare multidisciplinara – economica, geoistorica, geopolitica si juridica -, intinsa pe mai multe volume, asupra puterii economice, a mecanismelor ei și a deplasarii centrelor de putere.  In conformitate cu logica unui astfel de demers, studiul este realizat intr-o perspectiva istorica și cu replasarea evenimentelor in contextul istoric al producerii lor.

In acest prim volum, demersul științific al autorilor incepe de la Marele Rift preistoric și se incheie cu izbucnirea Marelui Razboi din 1914-1918, conflagrație care a influențat major economia globala si a determinat rasturnari in ierarhia puterilor mondiale.

Intregul ciclu ,,Puterea economica in istoria lumii” vine in intampinarea unui interes al cititorilor, al opiniei publice, fața de cine și cum deține puterea mondiala (mai cu seama cea economica), fața de cauzele și mecanismele creșterii și descreșterii centrelor de putere, dar și fața de mecanismele vizibile și mai puțin vizibile ale acestei puteri.

Informații suplimentare

Titlu

Puterea economica in istoria lumii. De la Marele Rift preistoric la Marele Razboi din 1914. Volumul I

Preț

67,00

ISBN

978-606-26- 1449-2

Format

Academic

Pagini

371

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea economica in istoria lumii. De la Marele Rift preistoric la Marele Razboi din 1914. Volumul I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON