Cele mai bune blackjack fără depunere noi gratis

  1. Cazinou Web Blackjack Pentru Bani Gratuit: Kicker-ul este folosit pentru a rupe legăturile dintre mâinile de același rang.
  2. Cazinoul Din Constanța - Sau citiți mai multe despre Slotwolf mai întâi.
  3. Rotiri Gratuite Aparate Gratis 2023: Dacă sunteți un fan al sloturilor, veți găsi titluri de top de la Microgaming, NetEnt, ELK Studios, NextGen și multe altele.

Joaca română păcănele electronic

Joacă Jocul De Aparate Cu Căpșuni La Cazinouri Online
Există posibilitatea de a pune o întrebare despre joc, iar dealerul va răspunde imediat..
Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Deci, dacă sunteți în căutarea unui program VIP pentru a vă bate șosetele, Guts Sports probabil nu este locul unde să mergeți.
Slots Baby este site-ul Slot grooviest în oraș.

Ruletă în franceză

Jocuri Gratis Cazinou Cu Speciale
Când noile jocuri devin disponibile, veți avea o mulțime de timp pentru a le cunoaște.
Cazinouri Pacanele Online In Romania
Aceste măsuri vă vor permite să rămâneți în controlul jocurilor de noroc.
Cele Mai Bune Păcănele Electronice Gratuite Noi În Cazinouri

Psihopedagogia supradotarii. Editia a II-a revizuita

33,00 lei

Categorii: , Cod: 13362Autor: Kelemen GabrielaData apariție: 09-05-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Identificarea si educarea copiilor supradotati a fost in trecut si este in prezent o provocare pentru domeniul educatiei, atat la nivelul sistemelor educationale nationale, cat si la nivelul programelor educationale cotidiene. In timp, s-au acumulat date empirice diverse si complementare, pe baza carora s-au elaborat sinteze si generalizari asupra dimensiunilor supradotarii. Asa de exemplu, o focalizare constanta a cercetarii pedagogice a constituit-o caracteristicile persoanelor supradotate in raport cu individul modal, individul obisnuit, caracteristici menite sa asigure o identificare valida a supradotatilor.

Valoarea generala pe care o intruneste lucrarea Doamnei Gabriela Kelemen este ca aceasta depaseste experimental problematica deloc restransa a identificarii si propune solutii pertinente la proiecte educationale aplicabile in pregatirea copiilor supradotati. Lucrarea de fata este una cu note speciale datorita contextului tematic special, dar si datorita modului in care autoarea a reusit sa o valideze experimental si a structurat-o in final.

Ca structura, lucrarea Psihopedagogia supradotarii. Editia a II-a revizuita incorporeaza opt capitole plus trei sectiuni specifice: introducere, bibliografie si anexe. Introducerea este marcata de urmatorul paragraf: De ce suntem interesati de o pedagogie a supradotatilor ? Se constata in ultima perioada ca tot mai multi specialisti isi indreapta preocuparile spre problematica copiilor cu disponibilitati inalte, spre identificarea lor, spre gasirea celor mai adecvate metode de dezvoltare a potentialitatilor lor si de creare a unui camp legislativ in domeniu. Acest aspect este marcat de necesitatea recunoasterii diferentelor individuale si respectarea lor, pe baza drepturilor umane: copiii dotati au nevoie de ocazii educationale adecvate, pentru a-si dezvolta potentialul aptitudinal innascut.

Fundamentele psihopedagogice si sociologice sunt reprezentate de principalele teorii privind dezvoltarea ontogenetica a copilului: teoria structuralista asupra dezvoltarii copilului; teoria psihanalitica privind dezvoltarea copilului si teoria psihosociologica moderna asupra dezvoltarii cognitive a copilului. In raport cu teoriile prezentate, lucrarea descrie dimensiunile si conditiile de manifestare ale supradotarii, cu focalizare pe conditiile pedagogice. Acest prim capitol se incheie cu o analiza diacronica a fenomenului supradotarii in Romania. Este o prima incercare la noi de a produce o imagine articulata asupra evolutiei preocuparilor psihopedagogice in domeniul copiilor supradotati.

Informații suplimentare

Titlu

Psihopedagogia supradotarii. Editia a II-a revizuita

Preț

33,00

ISBN

978-606-647-947-9 

Format

Academic

Pagini

274

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihopedagogia supradotarii. Editia a II-a revizuita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON