Psihopedagogia creativitatii

25,00 lei

Categorii: , Cod: 9019Autor: Fotescu ValentinData apariție: 10-12-2014

Descriere

Prin aceasta lucrare, am aratat rolul educației intelectuale ce constituie un pivot important in jurul caruia se vor profila și celelalte laturi sau conținuturi ale cunoașterii și practicii umane. Educația intelectuala are ca specificitate formarea și maximizarea capacitaților cognitive, dobandirea instrumentelor intelectuale, achiziționarea unor cunnoștințe descriptive și procedurale, care sa-i asigure o cat mai accentuata autonomie cognitiva candidatului la formare și creativitate.

Educația pentru valorile cognitive comporta asimilarea de catre educați a unui bagaj informațional de baza, operant in imprejurari multiple, dezvoltarea capacitaților de cunoaștere, formarea unor interese de cunoaștere, dobandirea unor deprinderi de studiu eficiente și productive, formarea unei imagini globale, integrative și creative despre existența proprie și asupra lumii inconjuratoare.

Cartea Psihopedagogia creativitatii trateaza dimensiunile, nivelurile și criteriile creativitații, ce duc la performanța creativa. De asemenea, se vorbește pe larg și edificator despre importanța factorilor individuali psihologici pentru creativitatea organizaționala, cat și despre creativitatea și stimularea potențialului creativ.

Intalnim ca și obiectiv metode de abordare logica a problemelor (metode de tip convergent), procedee euristice (divergente) și procedee de imagine creativa cat și metode de cultivare a creativitații.

Informații suplimentare

Titlu

Psihopedagogia creativitatii

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0038-9

Format

A5

Pagini

198

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihopedagogia creativitatii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON