Professional english for economics

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10117Autor: Dominte CarmenData apariție: 24-09-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cui se adreseaza aceasta carte?

English For Economics este o lucrare destinata tuturor cititorilor interesați de aspectele specifice limbii engleze in general dar și lumii afacerilor in particular. In același timp, aceasta lucrare reprezinta un suport pentru cei care urmeaza cursuri de profil, constituind un instrument de lucru util pentru profesorii din instituțiile de invațamant economic care doresc sa imbunatațeasca bagajul lingvistic de specialitate al propriilor elevi și studenți. Aceasta carte este recomandata și celor care studiaza individual in vederea susținerii unor examene de limba engleza economica și chiar oamenilor de afaceri in general care doresc sa iși updateze cunoștiințele.

Ce iși propune acesta carte?
Scopul acestei carți este de a dezvolta capacitațile cursanților de a comunica in limba engleza in domeniul economic. In acest sens au fost elaborate secțiunile de Reading și Writing, fiecare fiind susținute de exerciții de vocabular și texte teoretice explicative. Celelalte aspecte ale limbii engleze, respectiv gramatica și vocabularul, au fost prezentate practic, prin aplicații, dar și teoretic. Astfel, lucrarea de fața poate fi folosita și ca un material auxiliar pentru pregatirea diferitelor examene sau teste de limba engleza economica.

Structura lucrarii
Materialul conține doua parți: Business Grammar and Reading și Business Vocabulary and Writing, fiecare avand la sfarșit teste recapitulative și teste finale. Ambele parți trateaza anumite domenii de interes cum ar fi Jobs, Company Structure, Company Performance, Starting a Business, Retailing, Import – Export. Aptitudinile de ordin lingvistic, respectiv cititul și scrisul, fac obiectul unei abordari sintetice. De exemplu, pentru a redacta o scrisoare de intenție sau un CV, cursantul va trebui sa parcurga exercițiile de vocabular și textele care servesc drept model și abia apoi sa treaca la redactarea propriu-zisa a scrisorii sau CV-ului. Structura modulara a lucrarii ii permite cursantului sa parcurga secțiunile in ce ordine dorește in funcție de nivelul sau. In secțiunile de Grammar au fost incluse principalele problemele gramaticale explicate bilingv urmate de exerciții menite sa-l determine pe cursant sa aplice cunoștințele dobandite. Fiecare unitate conține trei secțiuni de Reading cu grad de dificultate din ce in ce mai crescut. Cursantul le poate parcurge consecutiv, sau pe sarite, consultand toate secțiunile de Reading 1 apoi cele de Reading 2 incheind cu cele de Reading 3. Abordarea tematica presunpune parcurgerea unei teme (Jobs) in ambele parți ale carții. Toate exercițiile și testele au cheia rezolvarilor la final.

Informații suplimentare

Titlu

Professional english for economics

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0652-7

Format

Academic

Pagini

234

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Professional english for economics”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON