Cele mai bune cazinou fără depozit online

  1. Ruleta Sigura Aparate: Pentru confortul oaspeților, mesele de poker sunt aproape de barul complet, de zona de luat masa și de aparatele de joc.
  2. Jocuri Cazinou Gratuite De Ruletă Populară În România - Dacă simți că nu mai este doar hobby-ul tău, dacă duce la probleme într-o relație, dacă vrei să ascunzi chiar faptul că joci, s-ar putea să ai o dependență de jocuri de noroc.
  3. Cele Mai Bune Jocuri De Pacanele Mobil Jocuri De Noroc 2023: Este disponibil pe unele dintre cele mai bune site-uri online și mobile, unde acest slot extrem de Volatil plătește un premiu maxim egal cu miza 750x.

Română păcănele electronic rotiri gratuite 2023

Joaca Română Sloturi Online 2023
Unele dintre cele mai populare aplicații de cazino mobil sunt Cherry Jackpot, Miami Club și Bovada.
Cele Mai Bune Case De Pariuri Online Din Romania Cu Bonusuri
Slotul concludionmaui Mischief este o diversiune încântătoare a insulei, cu un potențial mare de câștig.
Unirea forțelor putem oferi acum jucătorilor noștri un serviciu inovator și diferit, care este unic în multe feluri.

Jocuri cele mai bune online păcănele 2023

Aparate De Sloturi Cu Runde Gratuite Și Fără Depozit Online 2023
Singura problemă este procesul de verificare a contului care ar putea încetini retragerile.
Cele Mai Jucate Jocuri De Slot În România Disponibile În Cazinouri Online
Clienții trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a putea juca într-un cazinou.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Politici si strategii educationale si sociale contemporane in Romania

39,00 lei

Categorii: , Cod: 15998Autor: Maria PescaruData apariție: 08-04-2024 Cuprins Răsfoiește

Descriere

POLITICI SI STRATEGII EDUCATIONALE SI SOCIALE CONTEMPORANE IN ROMANIA –  este o lucrare cu caracter didactic si stiintific care se adreseaza, in special, studentilor de la programul de studiu licenta Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar si studentilor de la programul de studiu master Management Educational.

Aceasta lucrare prezinta sapte capitole in care sunt prezentate si analizate documente de politica educationala publicate online si accesate pe site-urile a cinci actori majori ai constructiei de politici educationale pe plan international: UNESCO, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), Banca Mondiala, Comisia Europeana si Consiliul Nordic de Ministri. La nivelul crearii de politicilor educationale si sociale, aceste eforturi sunt vizibile in anumite componente orientate spre viitor, incluse in justificari, planuri si declaratii referitoare la scopul educatiei, prezentari ale strategiilor educationale pe care le-am ordonat in textul lucrarii.

Principalele directii de prezentare a politicilor educationale sunt orientate catre campurile de decizie si actiune legate de management educational si leadership; politici si reforme curriculare; politici si strategii de dezvoltare profesionala; evaluarea calitatii educatiei; strategii de antreprenoriat educational si inovare sociala; economia educatiei; insertia pe piata muncii; provocarile globalizarii si internationalizarii educatiei; dezvoltari institutionale guvernamentale si nonguvernamentale.

      Lucrarea ofera o perspectiva asupra situatiei actuale din invatamantul general, a impactului pe care l-au avut reformele in randul parintilor, cadrelor didactice si celor de conducere si identificarea unor cai de accelerare a schimbarilor ce au loc in domeniul educatiei. O atentie deosebita se acorda aspectelor ce se refera la utilizarea eficienta a mijloacelor alocate de catre stat institutiilor de invatamant.

 

Informații suplimentare

Titlu

Politici si strategii educationale si sociale contemporane in Romania

Preț

39,00

ISBN

978-606-26-1876-6

Format

Academic

Pagini

168

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Politici si strategii educationale si sociale contemporane in Romania”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON