Organizatia si Managementul bazate pe cunostinte – Teorie, metodologie, studii de caz si baterii de teste

49,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 4596Autor: Nicolescu Ciprian, Nicolescu OvidiuData apariție: 13-04-2011 Cuprins Răsfoiește

Descriere


In anul 2005, publicam prima lucrare elaborata in Romania, consacrata economiei, organizatiei si managementului bazat pe cunostinte.
In cadrul lucrarii „Organizatia si Managementul bazate pe cunostinte” sunt reunite, intr-o abordare sistemica, principalele aspecte teoretico-metodologice ale managementului bazat pe cunostinte – partile I si II ale volumului – cu cele metodologico-aplicative partile III si IV.

Se realizeaza astfel o imbinare necesara si complementara a teoriei si praxisului managementului bazat pe cunostinte, fara de care nu se poate implementa si dezvolta un management performant.

Lucrarea „Organizatia si Managementul bazate pe cunostinte„, prin problematica ce ne vizeaza pe fiecare dintre noi, prin noutatea si impactul sau la nivel societal, organizational si individual, se adreseaza practic tuturor intelectualilor si studentilor, un impact si o utilitate pragmatica deosebita avand asupra managerilor si specialistilor din organizatii, indiferent de profilul si plasarea institutionala a acestora.

Nu putem finaliza acest succint cuvant inainte fara a adresa cititorilor nostri indemnul de a ne transmite feedback-ul lor sincer – sub forma de evaluari, observatii si/sau sugestii – care sa-i ajute pe cei doi autori sa aprofundeze cercetarile in acest domeniu si sa elaboreze o noua lucrare axata pe organizatie si managementul bazat pe cunostinte, care sa fie mai buna si sa satisfaca la un nivel superior cerintele cititorilor, ale organizatiilor, managerilor si specialistilor in managementul bazat pe cunostinte.

Autorii o sa le trateze cu maximum de receptivitate, intrucat numai prin comunicare si feed-back intens se poate accelera dezvoltarea stiintei si practicii managementului bazat pe cunostinte in Romania, in consens cu gandirea prospectiva a UE incorporata in strategia 2020.

Informații suplimentare

Titlu

Organizatia si Managementul bazate pe cunostinte – Teorie, metodologie, studii de caz si baterii de teste

Preț

49,00

ISBN

978-973-129-824-5

Format

Academic 17×24 mm

Pagini

644

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Organizatia si Managementul bazate pe cunostinte – Teorie, metodologie, studii de caz si baterii de teste”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON