Negocierea in context intercultural

20,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10587Autor: Belu Mihaela GabrielaData apariție: 01-06-2017

Descriere

In lucrare sunt prezentate principalele elemente teoretice specifice procesului de negociere in context intercultural. Prin conținutul sau, cartea evidențiaza, in primul capitol, rolul comunicarii in procesul negocierii, elementele definitorii ale negocierii, tipologia negocierilor. In capitolul doi, se definește cultura, sunt prezentate tipurile de cultura, dimensiunile culturale și sunt analizate stilurile de negociere. In urmatorul capitol, se prezinta premisele care stau la baza negocierilor interculturale: aspectele legate de procesul de internaționalizare, prospectarea piețelor și modalitațile de stabilire a legaturilor de afaceri.

Cunoașterea diferențelor culturale influențeaza in buna masura procesul și rezultatele negocierii. Capitolul patru al lucrarii trateaza problematica diferențelor culturale, in cazul negocierilor cu parteneri de afaceri din China, Japonia, India și lumea araba. In ultimul capitol sunt propuse o serie de studii de caz, utile aprofundarii elementelor specifice negocierilor interculturale.
Cartea se bazeaza atat pe surse de specialitate din literatura de specialitate naționala și internaționala, cat si pe exemple din practica, asa cum acestea au fost reflectate in presa de specialitate, precum si in diferite manuale universitare, resurse internet.
Lucrarea se adreseaza specialiștilor in afaceri internaționale, studenților și masteranzilor care studiaza acest domeniu, dar și publicului larg interesat de aprofundarea cunoștințelor in domeniul negocierilor interculturale.

Mihaela Gabriela Belu

Informații suplimentare

Titlu

Negocierea in context intercultural

Preț

20,00

ISBN

978-606-26-0775-3

Format

A5

Pagini

116

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Negocierea in context intercultural”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON