Moneda

24,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 88865Autor: Untaru FlorinData apariție: 20-10-2011 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Importanta monedei si a creditului in economiile contemporane nu poate fi pusa la indoiala de nimeni; de aceea, este pe deplin justificata studierea in facultatile cu profil economic a problematicii pe care o ridica astazi circulatia monetara, relatiile de creditare sau relatiile dintre bancile comerciale si banca centrala.

Acest manual de studiu individual este destinat in special studentilor de la forma de invatamant cu frecventa redusa, dar el poate constitui un ghid util pentru toti cei care doresc sa cunoasca mai multe lucruri despre domeniile enuntate.

Lucrarea Moneda este structurata pe doua module: Moneda, element – cheie al vietii economice si sociale, respectiv Bancile si actiunea lor in plan economic; acestea, la randul lor, contin cate patru unitati de invatare, care abordeaza la modul sintetic aspecte legate de conceptele privind moneda, sisteme monetare, masa monetara, credit si dobanda, banci centrale si banci comerciale, politici monetare, riscuri bancare sau reforma sistemului bancar.

Neavand pretentia ca am realizat o descriere completa a temelor propuse, imi manifest totusi speranta ca maniera de prezentare este
accesibila si usor de asimilat.

Autorul

Informații suplimentare

Titlu

Moneda

Preț

24,00

ISBN

978-973-7854-25-4

Format

Academic 17×24

Pagini

198

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Moneda”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON